A fiatal francia ZywOo első profi évében rögtön a világ legjobb játékosa lett. Ennyit azokról, akik korábban folyamatosan csalózták.

A HLTV Top20-as listájának tagjai közül szinte minden játékosról kisregényt lehet írni, amikor eddigi karrierét elemzik. Ha ugyanis valaki már a világ legjobb 20 játékosa közé kerül, ott azért már akad pár évnyi profi rutin. Egyetlen kivétel van csupán, a győztes ZywOo.

A fiatal francia zsenit 2018 októberében igazolta le a Vitality, ekkor kezdődött profi karriere.

Előtte iskolai tanulmányai miatt a szülők ellenezték a profi játékot, maradt az FPL és az aAa-val való online gyakorolgatás. Persze a LAN-ok mellőzése miatt ment is a csalózás rendesen, de a Vitality-t ez nem zavarta. Amint lehetett, azonnal leigazolták ZywOo-t.

2019-et tehát kőkemény 3 hónapos profi pályafutással kezdte meg, ennek ellenére kimagasló eredményt hozott már az első versenytől kezdve. Az év során 5 versenyen jutottak el a döntőig, mind az öt során őt választották meg az egész torna MVP-jének. Ebből hármat egyébként meg is nyertek. December elején, a statisztikák szerint s1mple volt a jobb, de az EPICENTER megnyerésével végül ZywOo felé billent a mérleg.

Azt hiszem joggal nevezhetjük villámrajtnak ZywOo felbukkanását, első évben még nem igazán szoktak egyből a világ legjobbjának lenni. De ha már így alakult… Gratulálunk a fiatal francia csillagnak, teljesen megérdemelt helyre került az Év Legjobb CS:GO Játékosa díj.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×