A League of Legends egyik legerősebb karaktere jelenleg Ekko, szinte senki sem tudja megállítani, ha a szerencse a játékos mellett áll.

Biztosan nem sokan ellenkeznének, ha kerek perec kijelentenénk, Ekko a League of Legends legerősebb karakterei közé sorolható. Biztonságos ösvény fázis, kiváló roam, több pozícióban bevethető és nem elég, hogy hatalmasat sebez az ulti, még egy „második” élettel is ellátja a hőst.

 

Az átalakított elemi sárkányok rendszerében viszont új szintre lépett a zauni időutazó, egy specifikus builddel és egy szerencsés RNG körrel akár 10 másodperc alá is tornászhatjuk az R képesség töltési idejét!

Ahhoz, hogy ezt összehozzuk, az Ultimate Hunter rúna elengedhetetlen, valamint a Cosmic Insightnak is aktívnak kell lennie. Ez 45%-ra növeli a lehetséges töltési idő csökkentésünk (CDR), vagyis a játékban már csak el kell kezdenünk halmozni az egyéb CDR-rel rendelkező AP tárgyakat.

Forrás: League of Legends

Hogy összejöjjön a 10 másodperc alatti töltési idő, sajnos hatalmas szerencse is kell, ugyanis ehhez egy egész barlangnyi – egészen pontosan 4 –  Cloud Drake-et kell lecsapnunk. Ez ideális esetben további 40% töltési idő csökkentést ad, ami ráadásul teljes mértékben ignorálja a határt, vagyis összesen 85% CDR-t halmozhatunk fel Ekkora.

Ezzel a Chronobreak töltési ideje 9.6 másodpercre tud csökkenni!

Persze ez csak a legideálisabb állapot, mindenki végig tudja gondolni, hogy már egy-két Cloud Drake esetében is igencsak jó helyzetben van Ekko. Ezzel pedig foglalkoznia kellene a Riot Games-nek!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×