Gaming

Ninja újévi fogadalmában üzent a fiatal rajongóinak

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő. Mintha csak tegnap lett volna, hogy ingyenes verziót kapott a Fortnite, az akkor még brutális népszerűségnek örvendő PUBG mellett. Ekkor még senki sem gondolta, hogy mekkorára növi ki magát az Epic sikerjátéka, aminek a legismertebb alakja nem más, mint Tyler „Ninja” Blevins. akit lehet szeretni vagy utálni, de az biztos, hogy a felelősségvállalást nem veszi félvállról.

Ninja idén nem a New York Times Square-en ünnepelte az új évet, hanem barátai körében, de természetesen most sem feledkezett meg a rajongóinak. Twitteren osztotta meg újévi fogadalmát, amiben főként a fiatalokra koncentrált:

„Hivatalosan is boldog új évet Chicago! Az újévi fogadalmam, hogy továbbra is minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy a lehető legjobb példakép legyek a gyermekek és a fiatal gamerek számára, akik a gamingben képzelik el a jövőjüket”

De mitől is lehet példakép Ninja sokak számára?

Elég ha visszagondolunk 2018-ra, amikor már az év elejét adománygyűjtéssel kezdte és 110 ezer dollár gyűlt össze, amivel az öngyilkos hajlamokkal küzdőket segítő szervezetet támogatta. Nemsokkal később az Alzheimer-kórban szenvedőkért gyűjtött, illetve a Dr. Lupo és Timthetatman mellett egy fiatalokat segítő szervezet számára kalapozott össze nem kevesebb, mint 340 ezer dollárt. Év végén pedig Marshmellóval az oldalán sikeresen megnyerte a Pro-Am versenyét, aminek az 1 millió dolláros fődíját nem tette zsebre, hanem jótékony célra ajánlotta fel.

 

Mindezek mellett folyamatosan nőtt a népszerűsége, 2019-re már szinte minden nagy amerikai tv csatornán felbukkant egy-egy interjú erejéig, de ennyiben nem áll meg a történet, ugyanis nemrég jelentette be az Adidas-szal közös kollaborációját, amiben saját „Ninja” nevével fémjelzett lábbeliket dobnak piacra. Hetente fut össze a legnagyobb sztárokkal, ha pedig ez nem lenne elég, jövőre a mozivásznon is fel fog tűnni Ryan Reynolds legújabb filmjében.

 

Lehet imádni vagy gyűlölni Ninja munkásságát, de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy az egyik legnépszerűbb és egyúttal az egyik legbefolyásosabb gamer napjainkban, akinek szavaira fiatalok százezrei figyelnek.

Borítókép: ESPN.com

DV

Korábbi cikkek

CoD-osok figyelem: Egy játékos megalkotta az ultimate FPS kontrollert

2024.04.01. - Nagyon régóta megy a vita az FPS játékok körül, hogy kontrollerrel vagy billentyűzettel…

3 óra telt el azóta...

Figyelem: Jönnek a REKLÁMOK a Discordra, már napokon belül

2024.04.01. - Hogy egy kicsit kontextusba helyezzük a dolgokat, a Discord 2025-ös indulása óta azt…

3 óra telt el azóta...

Boldog szülinapot, Gmail! Sokan poénnak hitték, ma a legnagyobb óriás

Gábor János 2024.04.01. - Poénnak gondolták a felhasználók azt, hogy a Google e-mail szolgáltatást indít,…

4 óra telt el azóta...

Apple: ennyivel rosszabb a régi iPhone-od, mint az új

Gábor János 2024.04.01. - Azzal a könnyed felütéssel népszerűsíti új, összehasonlító aloldalát az Apple, hogy…

5 óra telt el azóta...

Igazán ütős Field Uprade-et hoz el Rebirth a Warzone új szezonjában

2024.04.01. - A Warzone és Modern Warfare III soron következő szezonjától már csak néhány nap…

6 óra telt el azóta...

Ennek a processzorhűtőnek még a monitorodnál is jobb képernyője van

2024.04.01. - Manapság a PC-s felhasználókat két nagy csoportra oszthatjuk fel. Az egyik tábor a…

7 óra telt el azóta...