A Fortnite legnagyobb alakja továbbra is próbál megfelelni az elvárásoknak.

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő. Mintha csak tegnap lett volna, hogy ingyenes verziót kapott a Fortnite, az akkor még brutális népszerűségnek örvendő PUBG mellett. Ekkor még senki sem gondolta, hogy mekkorára növi ki magát az Epic sikerjátéka, aminek a legismertebb alakja nem más, mint Tyler „Ninja” Blevins. akit lehet szeretni vagy utálni, de az biztos, hogy a felelősségvállalást nem veszi félvállról.

Ninja idén nem a New York Times Square-en ünnepelte az új évet, hanem barátai körében, de természetesen most sem feledkezett meg a rajongóinak. Twitteren osztotta meg újévi fogadalmát, amiben főként a fiatalokra koncentrált:

„Hivatalosan is boldog új évet Chicago! Az újévi fogadalmam, hogy továbbra is minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy a lehető legjobb példakép legyek a gyermekek és a fiatal gamerek számára, akik a gamingben képzelik el a jövőjüket”

De mitől is lehet példakép Ninja sokak számára?

Elég ha visszagondolunk 2018-ra, amikor már az év elejét adománygyűjtéssel kezdte és 110 ezer dollár gyűlt össze, amivel az öngyilkos hajlamokkal küzdőket segítő szervezetet támogatta. Nemsokkal később az Alzheimer-kórban szenvedőkért gyűjtött, illetve a Dr. Lupo és Timthetatman mellett egy fiatalokat segítő szervezet számára kalapozott össze nem kevesebb, mint 340 ezer dollárt. Év végén pedig Marshmellóval az oldalán sikeresen megnyerte a Pro-Am versenyét, aminek az 1 millió dolláros fődíját nem tette zsebre, hanem jótékony célra ajánlotta fel.

View this post on Instagram

Round 3 of @jimmyfallon

A post shared by Tyler Blevins (@ninja) on

 

Mindezek mellett folyamatosan nőtt a népszerűsége, 2019-re már szinte minden nagy amerikai tv csatornán felbukkant egy-egy interjú erejéig, de ennyiben nem áll meg a történet, ugyanis nemrég jelentette be az Adidas-szal közös kollaborációját, amiben saját „Ninja” nevével fémjelzett lábbeliket dobnak piacra. Hetente fut össze a legnagyobb sztárokkal, ha pedig ez nem lenne elég, jövőre a mozivásznon is fel fog tűnni Ryan Reynolds legújabb filmjében.

View this post on Instagram

Please watch and listen 🙂

A post shared by Tyler Blevins (@ninja) on

 

Lehet imádni vagy gyűlölni Ninja munkásságát, de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy az egyik legnépszerűbb és egyúttal az egyik legbefolyásosabb gamer napjainkban, akinek szavaira fiatalok százezrei figyelnek.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/Borítókép: ESPN.com

×