Jeff Kaplan imádja húzni a rajongókat, így nehéz eldönteni, hogy direkt ejt el a játék jövőjére utaló utalásokat, vagy csak ugrat minket.

A Blizzard Entertainment Overwatch csapatának egyik fejlesztőjem Jeff Kaplan adja a közönség tudtára a játékot érintő összes változtatást. Jeff imádja a játékot, így videói mindig megnyugtatják a felhasználókat, mert érződik belőlük, hogy a fejlesztői csapat ténylegesen odafigyel a problémákra és lehetőségekre.

Jeff karácsony táján szokott tartani egy úgynevezett Yule Log streamet, ahol egy kandalló és karácsonyi dekoráció mellett ülve beszél a játék jövőjéről. Idén egy Junkertown témájú lego szettet is összerakott élőben, ahol a figyelmes rajongók az alábbi utalásból következtettek az új hősre.

 

„Vajon lesz a királynő karakter valaha? Mi lenne ha lenne? Support nem lehet, annak nincs sok értelme… Talán tank vagy damage, az menő volna.”

A Junkertownos lego és a királynő említése sokak szerint nem véletlen. Az Overwatch világában van egy Junker Queen nevű karakter, aki többször felbukkant már, a „Junkertown: The Plan” videóban, a Wrecking Ball sztoriban és többször poszterként itt-ott.

Ráadásul Jeff így jelentette be 2017-ben Sombrát is, ahol a nézőket megviccelve direkt kivágták az új karakter nevét, mintha azt maga a hős hackelte volna meg.

 

Ti örülnétek, ha a királynő lenne az új hős?

Forrás: dotesports.com

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×