Megvizsgáltuk, jelenleg melyik az öt legritkábban előforduló Outfit a játékban.

A Fortnite a rendhagyó játékmenete mellett a kozmetikai tartalmainak minőségével tudta elérni a világsikert. Ma már nehéz olyan felhasználót találni, amin ne lenne legalább egy Outfit, vagy speciális csákány, glider. Épp ezért a kiemelt figyelem mindig az Item Shopot övezi.

Sokan törekszenek arra, hogy övék legyen a lehető legértékesebb felhasználó, ehhez pedig a gyűjtemények méretét, s a bennük pihenő tartalmakat érdemes megfigyelni.

De mitől lesz egy gyűjtemény értékes? Nos, több szemléletmód is létezik arra, hogy ezt megfigyeljük, mi most azt vizsgáltuk meg, hogy melyek azok a skinek, amik a cikk írásának idejéhez viszonyítva a legrégebben jelentek meg az Item Shopba. Minél öregebb egy skin, annál kisebb játékosbázis érhette el, vagyis nagy esély van arra, hogy kifejezetten ritka tartalomról beszélünk.

Far Out Man (Epic) – 378 napja volt elérhető utoljára

Forrás: Epic Games

Diecast (Rare) – 384 napja volt utoljára elérhető

Forrás: Epic Games

Midnight Ops (Rare) – 411 napja volt utoljára elérhető a játékban

Forrás: Epic Games

Codename E.L.F. (Rare) – 677 napja volt utoljára elérhető

Forrás: Epic Games

Recon Expert (Rare) – 757 napja volt utoljára elérhető

Forrás: Epic Games

Recon Expert már annyira rég csücsül a lista élén, hogy már nemigen hiszünk abban, valaha is visszatérhet a megszerezhető Outfitek csoportjába. Cserébe jönnek az ünnepek, így Codename E.L.F. akár még vissza is térhet a repertoárba, habár a tavalyi év felhozatalából kimaradt a zöld ruhás manó. A harmadik helyen pedig egy meglepetés karakter végzett, jelenleg Midnight Ops az, aki még felfért a dobogóra úgy, hogy azt vizsgáltuk, hány nap telt el azóta, hogy nem voltak a szóban forgó tartalmak elérhetők a Fortnite Battle Royale-ban.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×