A legfrissebb jelentések szerint Észak-Amerikában tovább nőtt a Nintendo Switch eladások száma, már több mint 15 milliót adtak el belőle a megjelenés óta.

Az eredeti Nintendo Switch és a nemrég indult Switch Lite összesen már több mint 15 millió példányban kelt el a konzol 2017-es megjelenése óta Észak-Amerikában – írja a VG247 a Nintendo hivatalosan kiadott adataira hivatkozva. Szeptemberben a Switch értékesítése a régióban több mint 20 százalékkal nőtt. Az NPD Group szerint, mely az Egyesült Államok értékesítéseit követi nyomon, a Switch már 10 hónapja a legkelendőbb konzol.

Kép forrása: IGN

Ugyanilyen lenyűgöző a rendszer játékértékesítése is. Az utóbbi időben 14 Switch cím érte el az egymillió eladott példányt. Többek között a Mario Kart 8 Deluxe, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a Super Mario Odyssey és a Super Smash Bros. Ultimate. Utóbbiból ráadásul már hat millió darabot adtak el. Ne felejtsük el, hogy a konzol a jövőben további izgalmas játékmegjelenésekre számíthat.

A hónap elején megerősítést nyert, hogy a Nintendo Switch Európában több mint 10 millió példányban fogyott, mind a szokásos modell, mind pedig a szeptemberben megjelent Switch Lite.

×