Esports

A League of Legends világbajnokság jegyárusítása totál kudarcba fulladt

A League of Legends játéknak a Riot Games már kilencedik világbajnokságát szervezi idén, így azt gondolhatnánk minden hibát kiküszöböltek a rendezvény szervezésével kapcsolatban, de sajnos ez korántsem így van. Az eseményre szóló jegyeket tegnap délután lehetett elérni először és általában pár perc alatt elfogynak, így idén is mindenki időben próbált bejelentkezni a jegyárusító oldalakra.

kép forrása: dexerto.com

Azonban sokaknak nem sikerült, mivel az oldalak véletlenül a tervezettnél korábban nyitották meg a jegyárusítást, így akik negyed órával a kiírt idő előtt léptek be az oldalra, már csak azt látták, hogy elfogytak a jegyek. Ez persze mindenkit feldühítene, hiszen minden más alkalommal ennyi idő elég arra, hogy egyenlő eséllyel induljunk egy jegy szerzésre. A visszajelzések vegyesek, de állítólag a ticketmaster oldala már két órával előbb árulta a jegyeket.

Ez azonban nem minden. Ahogy a jegyek elfogytak kis idővel újra elérhetők lettek, csak horribilis áron. Aki azt hitte, hogy ügyes rajongók gyűjtötték be a jegyeket bizony tévednek, hisz a vásárlók nagy része online üzérkedésre szerezte be a jegyet, hogy akár pár perc múlva többszörös áron újra eladhassa.

A Reddit fórumok persze felrobbantak, de ekkor már késő volt. A Riot Games végül kiadott egy üzenetet, ami szerint a jegyek csak egy része került fel korábban, ami az üzletpartnerek részére volt csak elérhető, habár ezt egyből megcáfolták a rajongók, akik sikeresen jutottak jegyhez ezalatt az idő alatt.

kép forrása: viagogo.com

A döntőre jelenleg az eredeti 12 000 Ft körüli rá helyett a legolcsóbb jegy 67 000 forintba kerül. A problémával sajnos mindenki küzd. A hétvégén visszatérő McFly banda angol koncertjén pontosan ugyanez történt csak még ennél is gyorsabban.

katona.boldizsar

Korábbi cikkek

Ezzel a Warzone fegyverrel apríts a Season 1 utolsó napjaiban

2024.02.04. - A Warzone és Modern Warfare III második közös szezonja február 7-én érkezik a…

29 perc telt el azóta...

Mostantól gyerekjáték lesz feltelepíteni a Windows nyílt forrású klónját

2024.02.04. - A ReactOS egy nyílt forrású projekt, melynek célja, hogy egy mikrokernel alapú, a Windows NT, Windows 2000 és  XP alkalmazásaival és drivereivel kompatibilis operációs…

44 perc telt el azóta...

Korábban jöhet a legígéretesebb Star Wars-játék valaha, mint gondolnád

Bódi Dániel 2023.02.04. - A Star Wars Outlaws nem csak az utóbbi, hanem úgy en…

50 perc telt el azóta...

Majdnem kivették a Counter-Strike 2 alap funkcióját a fejlesztés során

2024.02.04. - A 2023-as év hatalmas vízválasztó volt a Counter-Strike széria életében. A CS:GO 2012-es…

59 perc telt el azóta...

Tényleg teljesen hangtalan Nvidia kártyával készül az egyik gyártó

2024.02.04. - Az Nvidia mostanra végzett a januári kiszórással. Az elmúlt időszakban megérkezett az RTX…

1 óra telt el azóta...

Ideje megismerkedni közelebbről is a Warzone Season 2 új fegyvereivel

2024.02.04. - A Call of Duty fejlesztői február első napján ismertették a játék érkező újdonságainak…

1 óra telt el azóta...