Az Acer tavaly mutatta be elképesztő gamer székét, vagyis inkább székrendszerét az IFA-n. Egy kevésbé motorizált verzió érkezett most kicsit olcsóbban.

A Predator Thronos Air-t úgy tervezték, hogy egy kicsit olcsóbb legyen, mint a 20 000 dolláros eredeti változat. Ebben a monitorok manuálisan állíthatók, de megmarad ugyanaz az acélszerkezet. A rendszerben három kijelző támogatott, amivel elképesztő módon élhetjük bele magunkat a játékokba – írja a The Verge.

Azzal, hogy a szék kissé „butított” lett, már „csak” 13999 dollárba kerül, ami még így is elképesztően nagy ár egy gamer székért. Ez több mint 4 millió forintnak megfelelő összeg. Természetesen itt is állítható a billentyűzet-és egértartó, valamint a lábtámasz.

Kép forrása: Acer

Streamlésre is használható, abban az esetben, ha meg akarjuk mutatni a világnak, hogy képesek voltunk ennyit kiadni egy székért. Az év végén lesz egyébként megvásárolható Európában.

Ha ez a gamer szék annyira nem érdekel, az Acer bejelentett két új laptopkiegészítést is, melyek vonzók lehetnek a gamerek számára. A Predator Triton 500 most 300 Hz-es képernyőt kap. A 1080p-s kijelző maximalizálja a képkocka sebességet, hogy kihasználhassa az RTX 2080 Max-Q GPU előnyeit. A Triton 500 többi része nem változott: továbbra is Intel Core i7 processzort, akár 32 GB RAM-ot és akár 512 GB SSD tárolót kapunk hozzá. Az új 300 Hz-es kijelzős verzió decemberben lesz elérhető.

Predator Triton 300 – Kép forrása: Acer

Az Acer ezen kívül egy vékonyabb és könnyebb Predator Triton 300-at is forgalomba hoz. Az 5 kiló súlyú 15,6 hüvelykes laptop tartalmaz egy 9. generációs Intel Core i7 processzort, egy GTX 1650 GPU-t, akár 32 GB RAM-ot és akár két 1 TB-os SSD-t is. A 15,6 hüvelykes kijelző 144 Hz-es frissítési frekvenciával és 3ms válaszidővel rendelkezik. Valamikor októberben lesz elérhető.

Amennyiben kicsivel olcsóbban szeretnél gamer széket vásárolni, ajánljuk figyelmedbe nemrég megnyitott webshopunkat, ahol van pár király gamer szék.

×