A Tom Clancy’s védjeggyel bíró játéksorozat következő epizódjának megjelenése hivatalos. Már előzetes is van.

Miután a Ubisoft a héten szép finoman néhány képet osztott meg az érkező Tom Clancy’s játékról, mára a hivatalos bejelentés után megjelenési dátumot is kaptunk. Tegnap egy külön élő adást szenteltek a bemutatónak, amiből kiderült, hogy a Ubisoft valami teljesen új metódust szeretett volna behozni az akciójátékok világába. Talán épp itt volt az ideje.

 

A Breakpoint egy titokzatos szigeten játszódik, fjordokkal és vulkánnal tarkított, dús növényzetű környezettel. Jon Bernthal-nak, akit már ismerünk a The Walking Dead-ből, kulcsszerepe lesz a játékban.

Jon Bernthal – Kép forrása: Variety

„Többé nem te vagy a vadász” – mondta a Ubisoft a játék bemutatása során. Ehelyett pont ránk vadászik egy elit csapat, a Farkasok (Wolves). A Breakpoint cím pedig a küldetés kilátástalan helyzetére utal. Persze a co-op játékmenetnek nagy szerepe lesz, négy fős csapatokban tudunk majd harcolni.

Kezdetben egyébként négy class közül lehet majd választani, melyeket váltogatni is lehet. Később többet is szeretnének behozni. A Breakpoint 2019. október 4-étől játszható PS4-en, Xbox One-on és PC-n is.

 

Te várod már?

×