Pletykák szerint az Assassin’s Creed következő részét valamikor jövő év elején jelentik be, egy PS5 eseményen.

Az Assassin’s Creed a Ubisoft egyik legnagyobb franchise-a, nehéz elképzelni, hogy ne lenne tervben a következő rész elkészítése. Korábban évente jöttek ki az új részek, ám ezzel a hagyománnyal kissé szakított a Ubisoft, mivel a rövid fejlesztési időszak bizony a minőség rovására ment, a játék a rajongói szerint a játékmenet sablonos és önismétlő lett. Egy pletyka szerint azonban hamarosan bejelentik a következő címet, 2020 elején – írja a Gamerant.

A pletykák szerint 2020 február 12-én, egy PS5 esemény során hivatalosan is lerántják a leplet az Assassin’s Creed Ragnarok-ről, melyről nem először pletykálnak már. A Sony ekkor állítólag egy különleges eseményt tervez, amikor bejelentik a PS5 kiadásának részleteit, illetve egy-egy PS5-re készülő játékot is. Egyesek szerint ezek egyike lesz a vikingek világában játszódó Assassin’s Creed Ragnarok.

Még az év elején szivárgott ki néhány kép az Assassin’s Creed Ragnarok-ből – Kép forrása: Reddit

A cím kapcsán már több olyan Reddit bejegyzés is született, melyeket azóta töröltek, így sajnos biztosat tényleg nem lehet tudni. Ezen feltételezések azt sugallják, hogy az Assassin’s Creed Ragnarok a Vikingek világában játszódik, mely várhatóan 2020 őszén jelenhet meg a jelenlegi és a következő generációs konzolokra. A játék mapjának alapja Skandinávia és Anglia vadregényes tája, főszereplők közül pedig ismét kettő választható majd: egy nő és egy férfi.

A játékosok állítólag hajózhatnak a tengeren, illetve olyan természetfeletti birodalmakba is elutazhatnak, mint Asgard, sőt a Skandináv mitológia fontos szereplői is megjelennek, mint Odin és Loki.

Sajnos eddig minden egyes említett információ csupán feltételezés, spekuláció és pletyka. Szerinted mi igaz ezek közül? Tényleg bejelenthetik az új játékot 2020 februárjában?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×