Gaming

Ezek voltak az ID@Xbox legizgalmasabb indie bejelentései

2024.04.30. – Az ID@Xbox egy kiváló kezdeményezés, ami a tavalyi évben ünnepelhette a 10. évfordulóját. Az így immáron 11 éves program keretein belül a Microsoft indie, tehát kis büdzséből dolgozó fejlesztőcsapatokat támogat, hogy azok ne kerüljék ki a játékosok figyelmét. Erre egyébként a Game Pass kínálatában is figyelnek, temérdek indie játék található már most is az Xbox Game Pass könyvtárában, azonban a napokban megrendezésre kerülő ID@Xbox program keretein belül újabb érkezőket jelentettek be. A bemutató félórásra sikeredett, a Microsoftot az IGN segítette ki a lebonyolításban.

Ami frissítő újdonság volt, hogy kapásból bemutattak egy olyan címet, ami már a mai nap elérhetővé vált, ez a The Rewinder. A kínai mondakörre épülő pixeljáték telis tele van puzzle-lel, valamint egy izgalmas, érdekes történetet dolgoz fel. Az Xbox Game Pass tulajoknak érdemes ránézni, már csak azért is, mert pillanatok alatt le lehet tölteni, ráadásul szinte helyet sem foglal a merevlemezünkön.

Lesz mivel játszani a jövőben

Egy jópofa hack n’ slash kaland is vár a műfaj szerelmeseire május 30-án, ekkor jelenik ugyanis meg az Astor: Blade of Monolith. A 33 Immortals is egy igencsak érdekes új bejelentés volt, ami lényegében egy anti-battle royalenak is tekinthető. Egyszerre 33-an játszhatják, cél, hogy minél tovább életben maradjanak a játékosok, s ennek érdekében össze is foghatnak, sőt össze is kell fogni. A zárt béta május 24-én indul, s már aznap elérhető lesz a Game Pass kínálatából.

 

Természetesen szó esett a Palworldről, na meg annak legújabb frissítéséről is. Itt nem kell eget rengető újdonságokra gondolni, lényegében bővül az idomítható lények repertoárja.

Ismét úton egy Mario Kart klón, amit Stampede: Racing Royale-nak fognak hívni. Első, félkész verzióját nyáron teszik elérhetővé a fejlesztők. Persze a lövöldözős játékok kedvelőit sem kell majd sajnálni, ebben a témában a Sulfur tűnik a legéletképesebbnek, speciális grafikájával és pörgős játékmenetével.

Amire én magam is nagyon kíváncsi leszek, az a Fera: The Sundered Tribes, ami egy csapatmunkára épülő szörnyvadászós játék, pont mint a Monster Hunter. Ráadásul végre betekintést nyerhettünk a Tails of Iron folytatásába is, ami egy adrenalindús, denevérvadászós hentelést ígér, minőségi köntösben. Pontos megjelenést utóbbiról nem tudunk, de már kívánság listára lehet tűzni!

Ezt olvastad már?

Cloud

Korábbi cikkek

Pókember akkor is csodálatos és közkedvelt lenne, ha Japánban készült volna

2024.04.30. - A helyzet az, hogy nem hittem, hogy eljön az a kor, amikor megint…

19 perc telt el azóta...

Készül az idióta-biztos hőpaszta-sablon a gépépítő nooboknak

2024.04.30. - Állandó, folyamatos, elviselhetetlenül idegesítő probléma a proccesszorok pasztázása. Soha nem lehet tudni, hogy…

1 óra telt el azóta...

Komoly büntetést kap a Razer, mert kamuzott az RGB maszkról

2024.04.30. - Talán emlékeztek még rá, hogy néhány évvel ezelőtt mindenhová maszkot kellett felvenni, ami…

2 óra telt el azóta...

Idén már tényleg leállhatnak a PlayStation 3 online szerverei

2024.04.30. - Nagyon régóta azon gondolkozik a Sony, hogy a legendás PlayStation 3 online szervereit…

3 óra telt el azóta...

Így vált Simba apja királlyá – Itt a Mufasa: Az oroszlánkirály előzetese⚡

 = villámhír. Kevés szöveg, csak a lényeg, gyorsan. 2024.04.30. - Amikor nagyjából 5 évvel ezelőtt…

4 óra telt el azóta...

Szintet lépnek a gamer monitorok, heteken belül már vicc lesz a 360 Hz is

2024.04.30. – A monitorok esetében gyakran találkozunk a képfrissítés és Hz szóval. Ez az érték azt adja…

5 óra telt el azóta...