Gaming

Ennél menőbb, teljesen egyedi Dragon Ball PC-t biztosan nem láttál még

2024.04.30. – Rettenetesen szomorúan indult minden Dragon Ball rajongó 2024-es esztendője, elvesztették szeretett mangakájukat, Akira Toriyamát. A nagymester még csak 68 éves volt, amikor halálhíre mindenkit megrázott, tele volt új ötletekkel és projektekkel, amiket így már sajnos sosem tapasztalhatunk meg. Híres volt ikonikus rajzstílusáról és kiváló karakterdizájnjairól, épp ezért nem csak a mangák és animék terén csodálhattuk meg munkásságát, hanem bizony több videojáték esetén is ő szolgáltatta az alapstílust. Utóbbi kategóriába tartozik többek között a Blue Dragon, vagy éppen a Dragon Quest-sorozat is. Ettől függetlenül a világ leginkább a Dragon Ball-széria miatt ismerhette a nevét, megjegyzem abszolút jogosan, mind a mai napig a „legnagyobbak” között emlegetik Gokuék történetét, ami megalapozta mind az anime, mind a mangakultúrát.

Biztosra veszem, hogy több millióan rajonganak a Dragon Ball-ért a világon, ami azt jelenti, hogy a nagy számok törvénye alapján rengetek fanatistával is lehetne találkozni köztük. Az első Dragon Ball mangafejezet 1984-ben látott napvilágot, azóta pedig több ezren varrattak magukra sárkánylabdákat, vagy karaktereket a történetből. Ők az abszolút elvakult rajongók, ám vannak, akik megelégszenek annyival, hogy kedvenc használati tárgyaikat „öltöztetik” dragon ballos köntösbe.

Kéne, mi?

Az r/PCMasterRace-en közzétéve, az egyedi PC-ket készítő HavocPCBuilders csapat megosztott egy képgalériát, amiben az egyedi Dragon Ball Z PC-jük látható, teljes Super Saiyan pompájában. A fő motívum a sorozat főszereplője, Son Goku, aki több „formájában” is felbukkan a dizájnon. Speciális burkolat, fények, minden, ami szem szájnak ingere.

 

Sprayed my Panels to make a true full on DBZ/Goku Theme PC
byu/HavocPCBuilds inpcmasterrace

Nem csupán a vas külseje, hanem a belseje is félelmetes, a ROG Strix 4090-es kártya mellé 32GB-os, 6400 MHz-es DDR5 RAM került bele, amit egy 12900KS Copper Delided CPU támogat. És, hogy miért pont Goku? A csapat elárulta, hogy nagy rajongói az animének és mind a mai napig úgy gondolják, hogy az animetörténet egyik legmenőbb jelenete az, amikor Frieza ellen Goku életében először lép Super Saiyan szintre, új gépükkel pedig ezt a pillanatot szerették volna „megörökíteni”.

Ezt olvastad már?

Cloud

Korábbi cikkek

Lehallgat és mindenhez hozzáfér egy új, veszélyes androidos vírus

2024.04.30. - Az összes vírus közül talán a trójai a legkellemetlenebb, amibe egy felhasználó belesétálhat.…

1 óra telt el azóta...

Játékmeneten a „Sims és GTA-gyilkos” ultra-valósághű életszimulátor

Bódi Dániel 2024.04.30. - Manapság egyáltalán nem nehéz szinte minden újabb életszimulátort Sims-gyilkosnak titulálni, hiszen…

2 óra telt el azóta...

Season 3-ban is akad, laggol a Warzone? – Így oldhatod meg

2024.04.30. – A Warzone jelenlegi kliensa lassan 5 hónapja, december elején debütált. Az átalakítást a…

3 óra telt el azóta...

Ezek voltak az ID@Xbox legizgalmasabb indie bejelentései

2024.04.30. - Az ID@Xbox egy kiváló kezdeményezés, ami a tavalyi évben ünnepelhette a 10. évfordulóját.…

3 óra telt el azóta...

Pókember akkor is csodálatos és közkedvelt lenne, ha Japánban készült volna

2024.04.30. - A helyzet az, hogy nem hittem, hogy eljön az a kor, amikor megint…

3 óra telt el azóta...

Készül az idióta-biztos hőpaszta-sablon a gépépítő nooboknak

2024.04.30. - Állandó, folyamatos, elviselhetetlenül idegesítő probléma a proccesszorok pasztázása. Soha nem lehet tudni, hogy…

4 óra telt el azóta...