Gaming

Elhagyja a kikötőt a Skull and Bones – ekkor lesz bétateszt, itt a gépigény

Gábor János

2024.01.26. – Az Ubisoft többször is zátonyra futott és elhalasztott, zászlóshajónak szánt, kalózos MMORPG-je hamarosan tényleg felhúzza a horgonyt és nekivág a horizontnak – először egy néhány napos bétateszteléssel, aztán a teljes debütálással, február 16-án. A megjelenési dátum még mindig tartja magát, és az Ubisoft bejelentette, hogy előtte egy nyílt bétateszt keretében végre mindenki megnézheti, milyen is valójában a Skull and Bones.

Forrás: Ubisoft

A játék a 2017-es bejelentése óta annyiszor csúszott már, hogy sokan elúszni látták a játékot, ezért a februári megjelenéssel is úgy vagyunk, hogy hisszük, ha látjuk. Ezt a dátumot – amit tehát megelőz egy többnapos nyílt bétateszt – a 2023-as Game Awards-on vésték kőbe, és ilyen előzményekkel, meg ennyire kevés idővel a vége előtt már valóban kínos lenne, ha mégsem tartanák magukat hozzá. Nézzük, mi derül ki a Skull and Bonesról az Ubisoft a friss sajtóközleményében, amit a PCGamer is szemlézett:

A játékosok veszélyes utazásra indulnak, amely során olyan legendás kalózokkal kell szembenézniük, mint Philippe La Peste és a Hubac ikrek. Őrület stratégiákat kell kidolgozniuk és le kell győzniük az új, egyre nehezebbé váló fenyegetéseket. A hajófelszerelések, a szezonális hajók és más eszközök kulcsfontosságúak lesznek a végső leszámolásokhoz, amelyekkel minden évad zárul. Készülj fel a birodalmad bővítésére és védelmére azáltal, hogy erősebb felszereléseket és értékes nyersanyagokat szerzel meg a fosztogatásaid alatt! „Szállj szembe a kereskedelmi konvojokkal, az elit hadihajókkal és más ellenségekkel a nyílt tengeren! A nagyobb kihívások nagyobb jutalmakat hoznak, miközben dinamikus és kiszámíthatatlan vizeken navigálsz” – ígéri a kiadó.

A nyílt béta február 8-11-ig tart, és elérhető lesz az Ubisoft Store-ban, az Epic Games Store-ban, illetve PS5 és Xbox Series X|S konzolokon (crossplay és cross-progression engedélyezéssel). A béta során elért eredmények átkerülnek a teljes játékba, ha úgy döntesz, hogy folytatod az utat. A Skull and Bones alapjátéka 60, a prémium 90 dollárért előrendelhető. Utóbbiért kapsz három nap korai hozzáférést, illetve a tiéd a The Ballad of Bloody Bones Collection, két extra küldetés, egy digitális art könyv, a soundtrack és egy prémium battle pass.

Apropó, kiadták a gépigényt is:

Ha már Ubisoft, ez is érdekes lehet:

Gábor János

Korábbi cikkek

Bejelentkezhetett a Dungeons and Dragons jogokért a kínai Tencent?

2024.02.01. - A Dungeons and Dragons egy népszerű, fantasy világban játszódó, nyílt végű asztali szerepjáték.…

22 perc telt el azóta...

7 realisztikus vadászszimulátor, aminek a trófeáid között a helye

Gábor János 2024.02.01. - Bár bízom benne, hogy sosem lőttél/lőnél le egy állatot (se), a…

51 perc telt el azóta...

Olyan menő Xbox kontrollereket mutattak be, hogy rögtön a tárcádhoz nyúlsz

2024.02.01. - Megmondom őszintén, annyire nem vagyok nagy rajongója az Xbox kontrollerek kialakításának, de el…

1 óra telt el azóta...

Megérkeztek az RTX 4080 Super tesztek – Ezt tudja az „olcsóbb” kártya

2024.02.01. - Az Nvidia 2022 szeptemberének végén mutatta be legújabb generációját, mely az RTX 40XX…

2 óra telt el azóta...

Ne dőlj be neki! – Álommunkát ajánlanak egy új, csaló SMS-sel

2024.02.01. - Az összes vírustípus közül talán a spyware és a malware a legkellemetlenebb, amibe…

2 óra telt el azóta...

Az úgy erős! – Bugos volt a Warzone, mégis őt bannolták a meccsből

2024.02.01. - Egyszerűen nem lehet vitatni, hogy amióta csak megjelent a Call of Duty Warzone,…

2 óra telt el azóta...