Gaming

Akarod érezni, mikor leszúrnak vagy megütnek a játékban? Itt ez az Assassin’s Creed póló

2023.07.17. – A hamarosan megjelenő Assassin’s Creed Mirage főszereplőjének, Basimnak szinte szó szerint a bőrébe bújhatsz. A játék egy forradalmi kiegészítővel együtt arra is képes lesz, hogy fizikailag éreztesse veled, amikor leszúrnak, rád lőnek, megütnek. Sőt, a viselésével ugyancsak érezheted a szabadeséskor szembe rohanó szelet.

Az új, élményfokozó eszköz egy speciális, haptikus póló, amit az Ubisoft és a technológiákat fejlesztő OWO közösen ad ki.

#FeelTheAssassin

Ha az új AC-játék rajongói egy nehéz nap után hazaérve úgy gondolják, semmi sem lehet jobb egy kiadós ütlegelésnél vagy szurkálásnál, akkor az Ubisoft és az OWO Haptic Gaming Systemjének Assassin’s Creed Mirage Editionje simán teljesíti a kívánságaikat. Arra persze senki se számítson, hogy a visszajelző rendszer olyan erős fájdalmat kreál, mint egy igazi késszúrás, de azért rendesen megemeli a tétet az akiók során, hogy a bőrünkön érezzük a beütő ingereket.

 

A Mirage kiadás az OWO Founder Limited Edition haptikus visszajelzős ingjéhez hasonló specifikációkkal fog rendelkezni – szóval nem vadonatúj találmányról, hanem annak kifejezetten a Mirage stílusában készült limitált szériájáról van szó. A Founder Limited Edition tíz haptikus érzékelési ponttal, nagy vezetőképességű, 100 ohmos elektródákkal, Bluetooth 5.2 csatlakoztathatósággal és nyolc órán át tölthető USB Type-C akkumulátorral érkezik.

 

Az új, ACM kiadás egy fizikai skin, de a korábbi változathoz képest kibővült funkciókkal: 20 gélpárnával, egy tároló tasakkal, további OWO eszközökkel és egy Assassin’s Creed Mirage játékkóddal. Magyarán, a játék PS5, Xbox Series X/S és PC változatát is kapod hozzá, ha megveszed. A felhasználók az OWO eszköz és a My OWO alkalmazás segítségével szabhatják testre az élményt. Az alkalmazás lehetővé teszi a bőr által nyújtott érzések és intenzitások kalibrálását és beállítását, így minden játék és felhasználó számára egyedi élményt biztosít.

Az Assassin’s Creed Mirage a tervek szerint idén október 12-én jelenik meg PC-re, PlayStationre, Xboxra és Amazon Luna platformra. A játék a megjelenést követően minden Ubisoft+ előfizető számára is elérhető lesz.

Addig még érdemes feltárni a meglévő AC-játékok különleges helyszíneit:

Gábor János

Korábbi cikkek

Nerfeket és buffokat hozott az új Warzone frissítés, több kedvenc is érintett

2024.02.13. - Február hetedikén érkezett meg a Warzone legújabb frissítése. Ahogy azt előzetesen már sejteni…

3 óra telt el azóta...

Új védelmet kap a Windows 11, lassan tényleg nem lehet majd átverni

2024.02.13. - A Windows 11 2021 szeptemberének végén jelent meg. Az elmúlt időszakban egyre nagyobb…

3 óra telt el azóta...

Ezeket az idegesítő hibákat javította az új Counter-Strike 2 frissítés

2024.02.13. - A Valve hosszas hallgatás után, február hetedikén jelentkezett egy nagyobb Counter-Strike 2 frissítéssel.…

3 óra telt el azóta...

Saját AI chatbotot kapnak az Nvidia tulajdonosok, ráadásul teljesen ingyen

2024.02.13. - Az Nvidia már hosszú évek óta kiemelten kezeli a mesterséges intelligenciával kapcsolatos ténykedéseket.…

4 óra telt el azóta...

A Warzone legújabb AR fegyvere igazi pusztító ezekkel a kiegészítőkkel

2024.02.13. - A Warzone Season 2 két új fegyvert is magával hozott az első napokban.…

4 óra telt el azóta...

Véráldozatnak szánják a Stranger Things sztárját a Netflix új filmjében

Gábor János 2024.02.13. - A Netflix a Tudum oldalon jelezte, hogy nyilvános Millie Bobby Brown…

6 óra telt el azóta...