EA Sports FC

A nevet kiejteni nem tudják, de felfigyelnek a magyar játékosokra a FIFA tartalomgyártók

Szerencsére abban, hogy egyre nagyobb figyelmet kapnak a Fifában a magyar játékosok, oroszlánrészt vállal az EA Sports, ami idén mondhatjuk, hogy előkelő helyen kezeli tehetséges honfitársainkat.

Ott volt például Centurions Gulácsi esete, akit Objectiveként lehetett teljesíteni és ráadásul még kifejezetten jó erősítésnek számított akkoriban egy Bundesliga keretbe.

Majd ez a sorrend folytatódott Schafer András Silver Stars lapjával, ami ráadásul még fejlődött is az Union Berlin Európa Liga teljesítménye miatt. Persze itt azért érdemes elmorzsolni egy könnycseppet, ugyanis sikerült a belga kerettől csúfos vereséget szenvedniük a következő fordulóban, így többet már nem fejlődik Schafer, holott, ha a döntőig jutott volna a Berlin (amire bőven megvolt az esély papíron), Andris lapja lehetett volna a játék egyik legjobb középpályása. Erre egyébként a közkedvelt amerikai streamer, ZwebackHD is felfigyelt, egy egész videót szentelt a magyar srácoknak.

 

Aztán persze ott van iShowSpeed, aki talán az egyik legmegosztóbb karaktere a FIFA közösségnek, ám ettől függetlenül vitathatatlanul az egyik legszórakoztatóbb figurája is, ha az ember hajlandó befogadni az ilyen tartalmakat. Speed nem a magas IQ-ja miatt, hanem a hatalmas Cristiano Ronaldo fanatizmusa miatt vált híressé, azóta pedig sütkérezik a figyelemben.

Még a FUT Fantasy promó során sikerült Szoboszlai nevével találkoznia, s mondhatjuk, hogy a magyar srác jött ki győztesül az „összecsapásból”.

 

Hirtelen annyira megzavarodott, hogy még a LoL-t is majdnem elindította, de végül beleállt a kihívásba és komolyan vette Szoboszlai nevét. Kiejteni nem sikerült, de emeljük a kalapunkat, nem lehet egyszerű egy ilyen nevet magyar anyanyelvi ismeretek nélkül rendesen kimondani.

Ezt olvastad már?

 

Cloud

Korábbi cikkek

Nem adja már annyira a RAM-7? – Próbáld ki ezt a Warzone AR-t

2024.02.11. -A Warzone fejlesztői az elmúlt időszakban gyakorlatilag teljesen átalakították a játék metáját. Januárban és…

12 óra telt el azóta...

Már a kiadó sem optimista, nagy eséllyel csúszhat a GTA VI megjelenése

2024.02.11. - 2023 decemberében több évnyi várakozás után a Rockstar Games megerősítette a GTA VI…

12 óra telt el azóta...

Kiraknád a neved CS2 matricákból? – Ezzel az weboldallal gyerekjáték

2024.02.11. - A Valve 2023 szeptemberében adta ki a véglegesnek szánt Counter-Strike 2 verziót. Ők…

12 óra telt el azóta...

A Gigabyte megerősítette a videokártyáit – Többé nem kell félni a töréstől?

2024.02.11. - A „GPU/VGA sag” kifejezés elég gyakran szembe jöhet velünk, ha nemzetközi oldalakon is…

13 óra telt el azóta...

A Warzone fejlesztői ismét javítottak a hangokon – Ezek változtak

2024.02.11. - A Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése február hetedikén startolt el. Egy…

13 óra telt el azóta...

100%-os Netflix sorozat: ezzel a thrillerrel nem lőhetsz mellé

Gábor János 2024.02.11. - Te se mindig talász olyan Netflix műsort, amivel fix, hogy nem…

20 óra telt el azóta...