Call of Duty

Kihagyhatatlan lett a kategória? – Ez a mostani Warzone 2 Battle Rifle erősorrend

Kétségtelen, hogy a Warzone 2-ben elsősorban az automata fegyverek hódítanak, az AR és SMG kategóriából. Akik inkább a pötyögtetésre vágynak, azok pedig a Sniperek felé húznak jobban. Éppen ezért többen is lenézett kategóriának tartják a kétféle módban is operáló Battle Rifle felhozatalt, pedig a Season 2-re ez is megkerülhetetlen lett.

A Battle Rifle-ök helytállnak ott, ahol még az AR-ek is, ám szinte a Sniperekhez hasonló pontosságot érhetünk el a segítségükkel. Szerencsére (vagy sajnos) nincs is sok választási lehetőségünk, így hamar kideríthetjük, hogy melyik lehet a legjobb választásunk manapság. A Dexerto és a WZRanked százalékokat összevetve pillanatok alatt el is dönthetjük ezt a kérdést. Egy biztos, ebben a szezonban már nem bővül a számuk, de ki tudja, hogy milyen buffokat tartogatnak számukra a fejlesztők.

Nézzük is a jelenlegi Battle Rifle erősorrendet!

A játékban jelenleg négy opció áll a rendelkezésünkre, a Season 2 Reloaded újonca, a Tempus Torrent a DMR kategóriát bővíti majd. Az alábbiak közül választhatunk:

  • Lachmann-762
  • TAQ-V
  • FTAC Recon
  • SO-14

4. SO-14

A fegyver több buffot is kapott a Season 2 elején. Többet sebez bizonyos távolságokon, illetve a félautomata tűzgyorsaságán is csiszoltak a Raven Software munkatársai. Úgy tűnik azonban, hogy továbbra sem ez lesz a legjobb választásunk. A nagy visszarúgás nem könnyít a dolgon, a kezdő(bb) játékosok hamar eldobhatják a kezükből az SO-14-et, teljesen jogosan. Kipróbálni természetesen mindent ki lehet, ám nem ez lesz a legjobb választásunk.

3. FTAC Recon

Az FTAC Recon már egy minőségibb ugrás. Sokkal kellemesebb kezelhetőség, mobilitás és visszarúgás jellemzi a fegyvert. Mindezt úgy, hogy a sebzésértékek sem szenvedik meg ezt. A Season 2 elején szintén kapott némi buffot, de még mindig vannak jobb opcióink kategórián belül.

2. TAQ-V

A TAQ-V az előző szezon nagy kedvence volt, nem is véletlenül. Irigylésre méltó pontosság, menedzselhető visszarúgás jellemzi, így lézerként apríthatjuk az áldozatokat. Ez az egyetlen Battle Rifle, mely „gyárilag” is az automata módot preferálja, így bizony több helyzetben is kiválóan megállja a helyét. Azért nem kerülhetett csak fel az első helyre, mert a Season 2 érkezésekor bizony ezt sem kímélték a Warzone 2 fejlesztői, több nerfet is kapott a programozóktól. Ennek ellenére, ez már az a kategória, amit bizony érdemes kipróbálnunk.

1. Lachmann-762

A Lachmann-762 egy igazán halálos Battle Rifle. A tűzgyorsasága kellemes, ahogy a sebzésre sem lehet panaszunk. A Season 2-ben megkínálták sebzést, tűzgyorsaságot és visszarúgást érintő buffokkal. Ennek köszönhetően nem is volt kérdéses, hogy ez a fegyver érkezett be az első helyre. Érdemes teljesen automata módban is próbálgatni, hamar kiderülhet, hogy minden helyzetben megállja majd a helyét.

Várhatóan 1-2 héten belül megérkezett a Warzone 2 Season 2 Reloaded. Ezúttal sem ússzuk meg nerfek és buffok nélkül, így addig érdemes helyén kezelni a fenti listát is. A fejlesztők csak a frissítést megelőzően hozzák majd nyilvánosságra a pontos értékeket, melyekről azonnal beszámolunk.

A fizetős módot sem érdemes elhanyagolni:

 

Arpi

Korábbi cikkek

Jön a Diablo IV a Game Passba, 4 Xbox-játék PS5-re is megjelenik és készül az új Xbox

Bódi Dániel 2024.02.15. - Mikor felröppentek az első pletykák az Xbox-játékok multiplatformosodásáról, néhány önjelölt-mondvacsinált "szivárogtató"…

1 óra telt el azóta...

Újult erőre kapott sokak kedvenc Warzone fegyvere, de van egy kis csavar

2024.02.15. - A január második és február első felében megérkezett Warzone frissítések összességében remek hatással…

4 óra telt el azóta...

Több új terméket is bemutathat az Apple márciusban, erre lehet számítani

2024.02.15. - Az Apple 2023 októberében tartott legutoljára dedikált médiaeseményt. A Scary Fast esemény ráadásul…

4 óra telt el azóta...

Az összes sorozat, amit 2024-ben láthatunk utoljára / kaszáltak el

Bódi Dániel 2024.02.15. - Sajnos minden évre kijut a véget érő sorozatokból, így 2024-ben sem…

4 óra telt el azóta...

Hamarosan visszatérhet a CS2 egyik legjobban hiányolt parancsa

2024.02.15. - A Valve február második hetében sem állt le a frissítésekkel. Február hetedikén egy…

4 óra telt el azóta...

Most még olcsón vehetsz ilyen 1TB-os SSD-t, de hamar kell döntened

2024.02.15. - 2023-ban igazán kedvező árakat olvashattunk le a NAND és a különféle memóriachipeket tartalmazó…

5 óra telt el azóta...