Gaming

Hupszi! – 50 Cent árulkodott „kicsit” a GTA 6-ról

Jó pár éve megszoktuk már, hogy alkalomadtán szárnyra kap egy-két pletyka a Rockstar Games soron következő potenciális kasszasikerével, a GTA VI-tal kapcsolatban, ami aztán hatalmasat megy a közösségi médiában, úgy a sajtóban. Ezek egy része lehet valós, egy jelentős részük viszont valószínűleg ordas nagy kamu, vagy szimpla találgatás csupán, amivel aztán még tovább aggregálják a játék körüli amúgy is óriási hype-ot.

Persze egyáltalán nem csoda, hogy az emberek ki vannak éhezve a GTA VI infókra, pletykákra, szivárogtatásokra, hisz a fejlesztők az elmúlt 10 évben a GTA V online részét nyomatták, ami legyen bármilyen szórakoztató, a rajongók egy nagy része kissé unja már. A lényeg, hogy több millió gamer várja már tűkön ülve a sorozat legújabb etapját, főleg, amióta kiderült, hogy a több mint 20 éve parlagon hagyott legendás Vice City-be repít minket vissza.

Ezt már a stúdió is megerősítette miután kiszivárgott némi korai játékmenet, amit aztán nem győztek kipurgálni az internetekről. Most azonban egy olyan helyről jött a „szivárogtatás”, ami még a korábbinál is meglepte a fejlesztőket, ezúttal ugyanis maga 50 Cent árulkodott kicsit a készülő játékról.

Pontosabban nagyon valószínű, hogy az rapper a GTA VI-ról beszélt abban a tweetjében és Insta-posztjában, amiben naaagyon titkos projektekről értekezett a követőinek.

„Később mindent megmagyarázok” – mondta Fifty, majd kiposztolta a GTA Vice City „régi-új” logóját.

A poszt azóta egyébként szőrén-szálán mindenhonnan eltűnt, ami azt jelenti, hogy a Rockstar csapata gyorsan rápirított az oktalan zenészre. Így azóta sem derült ki, hogy 50 Centnek mi dolga is van pontosan a GTA VI: Vice City-vel, de két opció tűnik nagyon valószínűnek:

  • Fifty és zenei csapata soundtracket készít a játék egyik rádiócsatornájához, ami már csak azért is sanszos, mert korábban egy csomószor volt példa rá, hogy a Rockstar szupersztárokat kért fel egy-egy nóta, vagy egy komplett csatorna kitöltésére. Emellett a posztba beírta a Green Light Gang formációját is, ami erre lehet egy erősebb utalás.
  • Fifty valamilyen formában szerepelni fog a játékban: vagy saját magát fogja alakítani, amolyan pop-kulturális kiutalásban, ami dupla poén lenne, hiszen köztudott, hogy a rapper imádja a videojátékokat, két ízben pedig maga is volt már irányítható karakter. Vagy szinkronizál majd egy szereplőt, ami szintén egy lehetséges opció, mivel a Call of Duty: Modern Warfare II-ben erre is volt már példa, illetve a Rockstarnál már hagyomány, hogy egy sztár is megszólaltat valakit.

Az viszont elég biztosnak tűnik, hogy ha ez nem egy zseniális médiahack volt, akkor 50 Cent valamilyen formában fel fog tűnni a GTA VI-ban. Ez persze nem most fog kiderülni, legalábbis valószínű, hogy nem a jövő héten fog megjelenni a világ talán legvártabb videojátéka.

via – SlashGear

Ezt is érdemes elolvasnod:

 

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Itt a vége – Európa-szerte eltűnnek a boltokból a lemezes Xbox-játékok

Bódi Dániel 2024.02.01. - Nincs új a nap alatt: tovább döglődik a fizikai játékterjesztés. Tudtuk…

10 óra telt el azóta...

Tovább fejlődik az iPhone-ok egyik legrégebbi, gyári alkalmazása

2024.02.01. - Az Apple január utolsó napjaiban adta ki az iOS 17.4 bétáját. Az iOS…

12 óra telt el azóta...

Ha bírod a rettegést, ezt a 10 horrorfilmet semmiképp se hagyd ki 2024-ben

Az elmúlt években másodvirágzásnak indultak a horrorfilmek, köztük is élen a slasherekkel és a pszichológiai…

12 óra telt el azóta...

Új pálya, RANKED mód és még kard is – Ezt hozza el a Warzone Season 2

2024.02.01. - Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői február első napján leleplezték…

12 óra telt el azóta...

Több szinten is hibás a Counter-Strike 2 füstje – Reprodukálható a bug

2024.02.01. - Nem is olyan rég kerültek ismét reflektorfénybe a Counter-Strike 2 gránátok. Január utolsó…

12 óra telt el azóta...

Hazánkba is megérkezett az AMD új gamer CPU-ja, nem csak az USA-ba

2024.02.01. – Az AMD 2022 márciusában jelentette be az első, X3D végű processzorát. Ez még…

13 óra telt el azóta...