Call of Duty

Fura csomagok érkeznek – Íme a Warzone 2 és MW II Battle Pass felhozatala

Ahogy azt már előre jelezte az Activision, kedden újabb Call of Duty blogposzt érkezett. Ebben a Season 02-es Battle Pass tartalmat ismerhetjük meg közelebbről, néhány extra információval karöltve. Kevesebb, mint 24 órán belül érkezik az új szezon, ezért nem árt megismerkedni az újdonságokkal. Mindhárom játékmódot érintő tartalmak ezek, így mind a Modern Warfare II, mind pedig a Warzone 2.0 / DMZ rajongóknak érdemes lehet átpörgetni a bejegyzést.

Nézzük is, hogy mit tartogat számunkra a Battle Pass!

Battle Pass

A Battle Pass alapjaiban nem sokat változik a Season 01-es újításokhoz képest. Maradt a „térképes” kialakítás, a korábban megszokott lineáris feloldás helyett. A belépőt váltó játékosok ezúttal is 100+ tárgyat oldhatnak fel a 20 Sectorban. Ezek közé tartoznak a frissen leleplezett fegyverek és a Ronin nevet viselő Operator is. Őt a B0 szektorban találhatják majd meg a Battle Pass vagy Battle Pass Bundle vásárlók.

Fegyverek

A fegyverek listáját ismerhettük, ám immáron egy kicsit pontosabb leírást is biztosítottak számukra az Activision munkatársai. Mindhárom fegyver teljesen ingyenes, továbbra sem lett Pay-To-Win a Warzone 2.0.

KV Broadside Shotgun — Kastov Platform (Sector B4, HVT, Ingyenes)

A fegyver igazi közelharci bestia lehet majd. Gyakorlatilag egy félautomata shotgunról beszélhetünk, elképesztő tűzgyorsasággal és sebzéssel. Egy megfelelő AR, LMG vagy Sniper fegyverrel párosítva megállja majd a helyét mindkét pályán.

ISO Hemlock Assault Rifle — ISO Platform (Sector B11, HVT, Ingyenes)

Az ISO Hemlock AR-t a fejlesztők nem nagy távokra ajánlják. A leírás alapján leginkább közepes távolságokon villoghat majd nagyot az újonc. A sebzését az M4, STB-556 és Lachmann-556 fegyverekhez lehetne leginkább hasonlítani. Nem véletlenül arany középút a játékosok számára az 5.56-os lőszerrel kecsegtető fegyver. Természetesen ott lesz a .300 BLK is mint opció, abban az esetben az M13-hoz lehet hasonló a fegyver karakterisztikája.

Dual Kodachis Melee Weapon — (Sector B13, HVT, Ingyenes)

Talán a legmegosztóbb fegyver a listából. Melee fegyver révén sebzési profilt nem igazán érdemes keresnünk, ez bizony a közelharcot kedvelő játékosok választása lesz majd. Ennek ellenére az egyes kardcsapások sebzéstávolsága kifejezetten nagy lesz majd, nem árt óvatosnak lennünk, ha ilyet látunk valaki kezébe.

Operator skinek

Nem maradunk Operator skinek nélkül sem, a fegyverekkel ellentétben ezek nagy része már fizetős opció lesz:

  • “Expedition” König Operator Skin (Sector B3, HVT)
  • “Gozen” Kleo Operator Skin (Sector B8, HVT)
  • “Sheathed Blade” Roze Operator Skin (Sector B10, HVT)

Emlékeztető

Még egy napunk van arra, hogy az esetlegesen fel nem oldott területeket a saját sorrendünkben tegyük. Hiszen a Battle Token Tier Skip az alábbi módon működik majd:

  • Az összes el nem költött Battle Token Tier Skipet a játék automatikusan elkölti a megmaradt első szezonos Battle Pass jutalmak között, egy előre kijelölt úton. Akár szükségünk van ezekre a tárgyakra, akár nincs.
  • Az összes megmaradt Battle Token Tier Skip átugrik a következő szezonba, ám ezek száma a fenti lépésnek köszönhetően jóval kevesebb lehet rengeteg játékosnál.

Érkező csomagok

Ezúttal sem maradunk érkező, fizetős Bundle-ök nélkül. A pontos árak és tartalmak nem feltétlenül ismertek, ám a fenti képeken a borítókat már megtekinthetjük. A frissítés szerdán, magyar idő szerint 18:00 órakor startol majd el, most már csak a fegyverek gyengítései, erősítései maradtak hátra. Az a bejegyzés azonban csak a frissítést megelőző órákban szokott megérkezni.

Nem elégedett a közösség:

 

Arpi

Korábbi cikkek

Ez jól kezdődik: baj van a Galaxy S24 kijelzőjével – a Samsung is elismerte

Gábor János 2024.02.02. - Elég hamar kiderült egy zavaró, de nem megoldhatatlan probléma a Samsung…

31 perc telt el azóta...

A TOTY Messi-fiaskóval kinyírta az FC 24-et az EA Sports

2024.02.02. - Tavaly azt hittük, hogy a Hero csomagnál nem fog már nagyobbat hibázni az…

32 perc telt el azóta...

Brutális lesz a Netflix éve: Ez a 93 (!!!) sorozat már biztosan érkezik idén

A Netflix 2024-ben sem lazsál: legalább 93 olyan okot ad rá, miért érdemes előfizetni a…

32 perc telt el azóta...

Season 2-től teljes squadokat is megéri majd legyőzni Warzone-ban

2024.02.02. - A Warzone fejlesztői időről időre új dolgokkal, mechanikákkal dobják fel a meccseket. A…

1 óra telt el azóta...

Ha ezt bevezeti a TikTok, mindenki reklámszereplő lesz a platformon

2024.02.02. - Nagyon meg lennék lepve, ha 2024-ben még magyaráznom kellene, mi is az a…

2 óra telt el azóta...

Valentin-nap előtt: 7 randiszimulátor, ami tényleg segít csajozni

Gábor János 2024.02.02. - Nem leszel tőlük rögtön a Végzet Asszonya, vagy a Nők Bálványa,…

2 óra telt el azóta...