Call of Duty

Így készülhetünk fel a WZ 2.0 és MW II első szezonjának érkezésére

A várakozásoknak megfelelően a Call of Duty fejlesztői a héten bőséges tartalmakkal látnak el minket. Egyre több információt tudhatunk meg a napokon belül beeső Modern Warfare II-vel kapcsolatban, de a Warzone 2.0 rajongók sem fognak unatkozni az elkövetkezendő hetekben.

A legutóbbi blogbejegyzésükben az Activision munkatársai összeállítottak egy útmutató listát, mely felkészíti a játékosokat a november közepén érkező Season 1 és Warzone 2.0 érkezésére. Semmi extra dologra nem kell gondolnunk, ám sosem árt, ha felkészülten vágunk neki a harcmezőnek.

Nézzük is, milyen lépésekkel érdemes előkészítenünk a terepet a Warzone 2.0 és Season 1 érkezése előtt!

1. Teljesítsük a kampányt, még jobb ha ezt az Early Access alatt megtesszük, ám arra már csak pár óránk van. Összesen 17 jutalom várja a játékosokat, melyeket a Multiplayer és Special Ops módokon kívül a novemberben érkező Warzone 2.0 és DMZ módokban is használhatnak.

2. Érjük el a Military Rank 55-t. Ha mást nem is, a Season 1 megérkezése előtt mindenképp ajánlatos feloldanunk minden alap Loadout itemet, Weapon Platformot, Equipmentet, Perket, Killstreaket vagy épp Special Ops kitet. Így már felkészülten eshetünk majd neki a „visszatérő” szezonális Prestige rendszernek.

M4 Platform, az M4 feloldása csak a kezdet….

3. Törekedjünk az összes fegyver és kiegészítő feloldására. Az összes Weapon Platform feloldása után érdemes 100%-osan kimaxolnunk minden egyes kategóriát külön is, hogy hozzáférhessünk az 51 fegyverhez és azok kiegészítőihez. Így a Season 1 során előkerülő meta fegyverek és tárgyak biztosan a birtokunkban lesznek, jelentős előnyre tehetünk majd szert az első szezonban. Nem szabad elfelejtenünk a Weapon Tuning lehetőséget sem. 

4. Érjünk el Tier 5 szintet legalább egy Special Ops Kitnél. A heti és napi küldetéseket teljesítve elengedő Special Ops csillagot szerezhetünk, hogy legalább egy Special Ops Kitet fel tudjuk fejleszteni. Érdemes tehát minden nap lövöldöznünk pár meccs erejéig.

5. Nem kell félni az operátorok feloldásától sem. A Multiplayer és Special Ops módokban az Operator küldetések teljesítésével rengeteg karaktert és XP boostot oldhatunk majd fel, érdemes kihasználni ezeket is.

6. Már mindent feloldottál? Azt csak hiszed. A fejlesztők több mint 180 fegyver Camoval készülnek a játékosok számára. A Gunsmithable fegyverek négy, míg a többi fegyver egy-egy küldetést tartogat a Call of Duty rajongóknak. Minden egyes feloldott Base Camo használható az összes fegyveren, így színesítve a felhozatalt.

7. Indulhat a Weapon Mastery móka. Természetesen különlegesebb Camo változatokat is feloldhatunk a Gold, Platinum, Polyatomic és Orion textúrák képében. Ha a fegyvereinken a fenti négyes valamelyikét  használjuk további kozmetikai tárgyakat oldhatunk fel, melyekkel garantáltan tiszteletet vívhatunk ki a szervereken.

Arpi

Korábbi cikkek

Itt a vége – Európa-szerte eltűnnek a boltokból a lemezes Xbox-játékok

Bódi Dániel 2024.02.01. - Nincs új a nap alatt: tovább döglődik a fizikai játékterjesztés. Tudtuk…

3 óra telt el azóta...

Tovább fejlődik az iPhone-ok egyik legrégebbi, gyári alkalmazása

2024.02.01. - Az Apple január utolsó napjaiban adta ki az iOS 17.4 bétáját. Az iOS…

5 óra telt el azóta...

Ha bírod a rettegést, ezt a 10 horrorfilmet semmiképp se hagyd ki 2024-ben

Az elmúlt években másodvirágzásnak indultak a horrorfilmek, köztük is élen a slasherekkel és a pszichológiai…

5 óra telt el azóta...

Új pálya, RANKED mód és még kard is – Ezt hozza el a Warzone Season 2

2024.02.01. - Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői február első napján leleplezték…

6 óra telt el azóta...

Több szinten is hibás a Counter-Strike 2 füstje – Reprodukálható a bug

2024.02.01. - Nem is olyan rég kerültek ismét reflektorfénybe a Counter-Strike 2 gránátok. Január utolsó…

6 óra telt el azóta...

Hazánkba is megérkezett az AMD új gamer CPU-ja, nem csak az USA-ba

2024.02.01. – Az AMD 2022 márciusában jelentette be az első, X3D végű processzorát. Ez még…

6 óra telt el azóta...