Félelmetes, de egyben csodálatos alkotásaiban mutatja meg egy tehetséges magyar művész, hogyan néznének ki a Pokémonok, ha egy horrorfilm szörnyei lennének.

Láttunk már kreatívokat, ahogyan elképzelték a videojátékos karaktereket átlagemberként, láttunk már olyan zseniális képeket, melyeken az élőszereplős filmeket és sorozatokat mutatják meg animációs-rajzolt formában, de előfordult ugyanez csak épp fordítva, ahogyan rácsodálkozhattunk a kedvenceink pixelesített változataira is, míg olyanra is volt példa, hogy egy animációs produkciót dolgoztak át egy teljesen másik stílusban.

Szilágyi Dávid alkotásai ez utóbbi példáját erősíti, az Amerikában élő magyar származású művész és játékfejlesztő ugyanis azt képzelte el, majd vetette elképesztő minőségben digitális papírra, hogy miként festenének mindenki kedvenc pokémonjai, ha mondjuk egy horrorfilm, esetleg egy dark fantasy szörnyei lennének. A végeredmény pedig egészen félelmetes lett, és bár a zsebszörnyek az elkészült képeken tényleg vérengző, horrorisztikus és halálos bestiáknak tűnnek, a legtöbbjük tökéletesen felismerhető.

Itt van Bulbasaur és Venosaur, Charmander és Charizard, Zubat, Ekans, Haunter, Magneton, Horsea és még nagyon sokan mások, csak hát nem pont úgy, ahogyan Tadzsiri Szatosi a ’90-es évek derekán eredetileg megálmodta őket. Hogy aztán melyik a jobb verzió, azt döntse el mindenki maga, Dávid tehetségéhez azonban semmi kétség sem férhet.

Ha pedig tetszenek az alkotásai, akkor mindenképpen kövesd be őt Facebookon, Instagramon és/vagy Twitteren, ahol az alábbiaknál is több Pokémonos képére találhatsz, illetve első kézből csodálhatod meg a legújabb műveit.

De nem Dávid az egyetlen magyar, akinek a csodálatos alkotásain hatalmasokat pislogunk:

https://leet.hu/2022/08/09/egy-magyar-muvesz-legobol-alkotja-ujra-a-kedvenc-filmjeink-ikonikus-jeleneteit-kepek/

 

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×