Film/TV

Bővül a hazai kínálat – Újabb izgalmas magyar film jön az HBO Maxra

Kétségtelen, hogy az HBO Max kifejezetten remekül kezdte a magyar piac meghódítását, hiszen a rajtot követően szinte azonnal a kínálatba került a Besúgó, ami azóta az utóbbi évek egyik legnagyobb hazai gyártású sikersorozatává avanzsálódott. Az HBO azonban nem dől bele a siker nyújtotta kényelembe és úgy tűnik, hogy a Besúgó után újabb magyar produkcióknak adnak otthont a streaming szolgáltatás kínálatában.

Június 25-én egy egészen izgalmasnak ígérkező ‘A Karantén Zóna’ című szkeccsfilm érkezik a Maxra, amit a Roboraptor egyik alapító tagja, az író-rendező Zsótér Indi Dániel jegyez.

A fiatal alkotónak egyébként ez az első nagyjátékfilmje, aminek elkészültében olyan neves színészek vettek részt, mint Pásztor Erzsi, Makranczi Zalán, Ujréti László, Ónodi Eszter, Tankó Erika, Tolnai Klára, Krausz Gergő, Majsai-Nyilas Tünde és Lakatos Máté. A narrátor szerepében a Roboraptor egy másik alapítója, Muchichka László lesz, míg a zenei aláfestésről Szegedi Márton producer vezetésével a Blahalouisiana, az Imre FIa Imre, A Bence Kalandjai és Lennert Van Raemdonck zeneszerző gondoskodik.

A Karantén Zóna egy öt epizódra bontott misztikus film lesz, ami nagyon sokat merített a Twiligt Zone (Alkonyzóna) és a Twin Peaks kult-klasszikusokból. A filmet eredetileg még 2020 közepén kezdték el forgatni, de a koronavírus-járvány nagyban megnehezítette a munkálatokat, így az utómunkálatokat csak idén év elején tudták befejezni.

Ez mondhatni talán még kapóra is jöhetett a stábnak, hiszen ez idő alatt az HBO Max is megvetette magát a magyar piacon, míg a Besúgóval talán nyitottabbá és érdeklődőbbé tették a közönséget a hazai alkotásokra is. Június 25-én, szombaton tehát a szemeket az HBO Maxra szegezni, hiszen egy újabb szuper magyar alkotást izgulhatunk végig.

via – Roboraptor

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Ezért érdemes kipróbálnod a Warzone legújabb játékmódját

2024.02.26. - A Warzone fejlesztői az első szezonban meglehetősen visszafogottan bántak a játékmódokkal. Nem véletlenül,…

3 perc telt el azóta...

Olyan csodálatos időutazós játék jön, amilyet még sosem láttunk

Bódi Dániel 2024.02.26. - Szörnyű hibát vétettem! Nem jártam-keltem kellő körültekintéssel, így az eredetileg egy…

12 perc telt el azóta...

Brutális a haszon: ennyit kereshet az Apple a Vision Pro szemüvegen

2024.02.26. - Az Apple Vision Pro február első napjaiban érkezett meg az almás cég amerikai…

17 perc telt el azóta...

Kiderült, hogy mennyi csalóval találkozhatsz a Counter-Strike 2 meccseken

2024.02.26. - Márciusban megrendezésre kerül az első Counter-Strike 2 Major. Ennek megfelelően januárban és februárban…

32 perc telt el azóta...

„Új” videokártyával jelentkezik az AMD, ezzel támadnák meg az Nvidia-t

2024.02.26. - Az AMD az elmúlt időszakban is jelentkezett új kártyával, ám az Nvidia érezhetően…

47 perc telt el azóta...

Elképesztő pusztításra képes ez a Warzone BR, de komoly ára van

2024.02.26. - A Warzone fegyvereit alaposan átrendezték a fejlesztők az elmúlt időszakban. Nem véletlen, hogy…

1 óra telt el azóta...