Call of Duty

A játék leggyorsabban gyilkoló fegyverei – Íme a Warzone 5 legjobb shotgunja a frissítések után

Mindenki azt gondolta, hogy a Warzone Season 3 leginkább a Sniperekre lesz majd hatással, hiszen a fejlesztők ezt erősítették meg korábbi nyilatkozataikban, illetve a legelső patch notes is erről árulkodott. A Raven Software azonban más terveket szövögetett a háttérben, így az előző heti Warzone frissítésben hozzányúlt az AR és SMG fegyverekhez is, ráadásul elég szép számmal. Elmondásuk szerint egy cél vezérelte őket, ez pedig nem volt más, mint a Vanguard fegyverek előtérbe helyezése, a belsős statisztikák szerint még mindig túl kevesen használták azokat.

Ennek megfelelően rengeteg Vanguard AR és SMG kapott buffot, míg a népszerű BOCW vagy épp MW fegyvereket igyekeztek gyengíteni. Az elmúlt hetek SMG, AR és Sniper mustrái után érdemes ránéznünk a shotgunok kategóriájára is, melyek annyira radikális változtatást nem kaptak a fejlesztőktől, ám nem árt tisztába lenni a jelenlegi erőviszonyokkal. Ezúttal is a CharlieINTEL csapata siet a segítségünkre, nézzük is, hogy mely shotgunokokkal érdemes kalkulálnunk Season 3-ban.

5. Einhorn Revolving

A Shotgun a Vanguard integrációval érkezett meg Caldera és Rebirth Island szigetére, nem is akárhogyan. A Season 1-ben az Incendiary lőszereknek hála igazi bestia volt, ám jelenleg is bőven befér az ötös lista aljára. A mai napig szívesen használják a játékosok, ám jobb alternatívákat is találunk kategórián belül.

4. Combat Shotgun

A Vanguard integráció első heteiben úgy tűnt, hogy az Akimbo Double Barrel lesz a legjobb Vanguard sörétes a játékban, ám végül komoly nerfeket kapott a fegyver. Új lehetőségeket nyitott ez a Combat Shotgun számára, így Season 3-ra ez lett a legjobb Vanguard shotgun. Elképesztő mennyiségű sebzést tud kiosztani egy lövésből, így bátran választhatjuk mindkét pályára.

3. Gallo SA12

A fegyver erősségét mi sem mutatja jobban, hogy a Warzone kupákból is jó ideig tiltva volt. Azóta változtak az idők, de továbbra is felfér a virtuális dobogó legalsó fokára. Solo módokban lehet igazán ütős választás, hiszen pár lövéssel likvidálhatjuk ellenfeleinket. A sebzéstávolságra sem lehet panasz, így Calderán is bátran bevethető.

2. Streetsweeper

Az ezüstérem a Black Ops Cold War első szezonjában debütált, automata sörétesnek jár. Megfelelő kezekben iszonyú erő lakozik benne, akár teljes csapatokat is eltüntethetünk a szerverről. Legnagyobb hátránya az előnyeiből származik, hiszen az újratöltés ideje keményen bünteti azokat, akik a fegyvert birtokolják.

1. JAK-12

A játékosok jelentős része és a tartalomgyártók is egyetértenek abban, hogy a jelenlegi felhozatal legerősebb shotgunja a JAK-12. Brutális sebzéssel rendelkezik, ha a játék is úgy akarja, akkor pillanatok alatt visszaküld a lobby-ba egy teljes csapatot is. Szituációfüggő mivoltjának köszönhetően meglehetősen kevesen választják, ennek ellenére 1.20-as átlag K/D aránnyal rendelkezik. A Modern Warfare JAK-12 és a Cold War Streetsweeperje sok tulajdonságában hasonlít, ám a JAK-12 jóval gyorsabb újratöltéssel kecsegtet, miközben jelenleg a leggyorsabban gyilkoló közelharci fegyver a Warzone-ban.

A teljes lista a következő:

  1. JAK-12
  2. Streetsweeper
  3. Gallo SA12
  4. Combat Shotgun
  5. Einhorn Revolving
  6. Origin 12
  7. Double Barrel
  8. Gracey Auto
  9. R-90
  10. VLK Rogue
  11. Hauer 77
  12. .410 Ironhide
  13. Model 680
  14. 725

Arpi

Korábbi cikkek

899 forintért 8 játék között egy legendás RPG-t is berámolhatsz

Bódi Dániel 2024.02.02. - Érdemes most már megtanulni, hogy a magyar előfizetők különösen jól járnak…

4 óra telt el azóta...

Ennyire beteg és furcsa horrorjáték 10 évente, ha megjelenik

Bódi Dániel 2024.02.02. - Bár magyar fordításban sosem jelent meg John W. Campbell Jr. 'Who…

8 óra telt el azóta...

Ez jól kezdődik: baj van a Galaxy S24 kijelzőjével – a Samsung is elismerte

Gábor János 2024.02.02. - Elég hamar kiderült egy zavaró, de nem megoldhatatlan probléma a Samsung…

9 óra telt el azóta...

A TOTY Messi-fiaskóval kinyírta az FC 24-et az EA Sports

2024.02.02. - Tavaly azt hittük, hogy a Hero csomagnál nem fog már nagyobbat hibázni az…

9 óra telt el azóta...

Brutális lesz a Netflix éve: Ez a 93 (!!!) sorozat már biztosan érkezik idén

A Netflix 2024-ben sem lazsál: legalább 93 olyan okot ad rá, miért érdemes előfizetni a…

9 óra telt el azóta...

Season 2-től teljes squadokat is megéri majd legyőzni Warzone-ban

2024.02.02. - A Warzone fejlesztői időről időre új dolgokkal, mechanikákkal dobják fel a meccseket. A…

10 óra telt el azóta...