Call of Duty

„Ez a legjobb Warzone LTM valaha” – Ujjonganak a Warzone játékosok

A Vanguard megjelenése a Caldera térképpel a Warzone új korszakát hozza el, de egyben a Verdansk végét is jelenti. Az Operation Flashback LTM Verdansk néhány szebb pillanatát ünnepli, és a játékosok nagyon élvezik. Az LTM egy utolsó hurrá, mielőtt Verdansk örökre eltűnik, és helyébe a Warzone Pacificben Caldera lép, és visszahoz néhány klasszikus játékelemet.

Ritkán fordul elő, hogy egy LTM-et a CoD közösség többsége élvez, de jelenleg úgy tűnik, hogy az Operation Flashback esetében ez a helyzet.

Egy Reddit-felhasználó a Warzone subredditen azt mondta: „Beszélhetnénk az Operation Flashbackről?„, és felsorolta annak legfontosabb változásait: Modern Warfare floor loot, Bunkerek, Keycardok és Nakatomi Vault.

„Ez a mód olyan véletlenszerűséget és a szórakozás hoz, amit ebben a játékban egy ideje éreztem. Nem igazán veszek részt a játékon belüli új eseményekben minden egyes zónával, de még mindig rendkívül élvezetesnek találom. Elgondolkodtat, hogy miért nem csináltak valami ilyesmit korábban”.

A bunkerek egy időben hatalmas dolognak számítottak a Warzone-ban, és a Nakatomi Vault is egy rendkívül népszerű helyszín volt, ahová a játékosok megpróbáltak bejutni a rengeteg pénz és a Specialist Bonus miatt.

Nem csak ez, de az Operation Flashback számos furcsa és kaotikus forgatókönyvvel rendelkezik, amelyek minden egyes kör szűküléssel megtörténhetnek, beleértve a szokásos Public Eventek sorát a műholdak lezuhanásától a Juggernaut ládákon át egészen a Specialist Tokenig.

„Ez a legjobb mód, ami valaha is volt. Abszolút káosz. Mindig történik valami. Őszintén szólva, ha megtartanák ezt a módot, az igazán felélénkítené az érdeklődésemet iránta. Annyira szórakoztató.”

Mivel a Vanguard és a Warzone 1. szezonjának indulása késik, ez azt jelentheti, hogy a játékosok tovább élvezhetik az Operation Flashbacket.

 

Neked tetszik az új játékmód?

forrás: CharlieIntel, Reddit

DV

Korábbi cikkek

Kiszivárgott a Microsoft levele: az új Xbox nagy technikai ugrás lesz

Gábor János 2024.04.08. - A Windows Central új jelentése az Xbox elnökének, Sarah Bondnak a…

1 perc telt el azóta...

Közelharcban erős: így szereld fel a Warzone legújabb SMG-jét

2024.04.07. – A Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja néhány nappal ezelőtt, április harmadikán vette kezdetét.…

14 óra telt el azóta...

Ezt tudja manapság egy gamer laptop 2 millió forintért

2024.04.07. – Egy időben meglehetősen rossz volt a gamer laptopok megítélése. Tegyük hozzá, hogy nem…

14 óra telt el azóta...

A Valve gyakorlatilag teljesen megölte a külsős Counter-Strike 2 oldalakat

2024.04.07. – A Valve nem sokat pihent a Major után. A Counter-Strike 2 Majort a CSGOEmpire gárdája…

14 óra telt el azóta...

Mint egy álom, úgy fog futni PS5-ön a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.07. - Egy alapvetően multiplayer játéknál nem egy nagy hátrány, ha a legtöbb…

14 óra telt el azóta...

Örök emlék: így égetik bele magukat az RGB RAM-ok a videokártyákba

2024.04.07. – Míg egykor csak néhány periféria kiváltsága volt az RGB világítás, addig manapság már…

14 óra telt el azóta...