Call of Duty

Nem csak a metából áll a világ – Íme 5+1 fegyver, melyet ki kell próbálnod Pacific érkezése előtt

Ahogy minden battle royale játékban, úgy a Warzone berkein belül is folyamatosan megvannak a nagy kedvencek. Ezek listája változik az éppen aktuális frissítésektől, de könnyedén leolvashatjuk a statisztikákból az éppen „menő” meta fegyvereket. Ezeket minden hónap első felében és közepén meg is tesszük, érdemes pillantást vetni a pár napos novemberi bejegyzésünket a jelenlegi favoritokkal kapcsolatban.

Most, hogy Verdansktól 2 héten belül búcsúzunk és a Vanguard fegyverek is beteszik majd a lábukat az új pályára, érdemes kipróbálni pár olyan fegyvert, mely jelenleg TOP 20-on kívül esik, de mégis van bennük potenciál. Nem igazán veszíthetünk már semmit, nem igaz?

AS VAL

A FARA és FFAR fegyverekhez hasonlóan az AS VAL is meglehetősen nagy tűzgyorsasággal dolgozik. Az AS VAL-hoz ideális gunplay inkább az SMG fegyvereket idézi, annak ellenére, hogy gépkarabélyról beszélünk. Könnyen lehet, hogy nagyobb távolságokra már nem annyira hatékony, de közelharcban kiváló szolgálatot tehet. Ha jobban kedveled az agresszív játékstílust, akkor mindenképp érdemes adni neki egy esélyt.

SA87

A legtöbb LMG nem igazán hagyott nagy nyomot a Warzone játékosok szívében. Az SA87 nagyon kellemes pontossággal és sebzési értékekkel operálhat, ha a megfelelő kiegészítőkkel szereljük fel. JGOD, a népszerű tartalomgyártó már Season 3-ban is a kedvencei közé sorolta a fegyvert.

Oden

Az Oden az a fegyver, mely néhány játékos kezében teljesen használhatatlan, míg néhány szerencsés felhasználó akár konzisztensen is képes vele nagy hatékonysággal gyilkolni. Emiatt leginkább a Warzone tier listák alsó felében találjuk meg. Azonban, ha sikerül megfelelően kitapasztalni a vertikális visszarúgását és ráérezni a tűzgyorsaságára, akkor pár pillanat alatt hatástalaníthatjuk ellenfeleinket.

MP7

A Modern Warfare MP7 fegyvere az egyik legjobban alábecsült fegyver a listában. Egy Monolithic Suppressorral, FSS Recon barrellel és egy 60 Round Mags felszerelésével igazán hatékony SMG-t varázsolhatunk belőle. Bár az OTs 9 és a Mac-10 uralják az SMG szegmenset manapság, nem szabad elfeledkeznünk, hogy az MP7 hipfire módban is meglehetősen pontos marad, így ADS nélkül sem leszünk nagy bajban.

Stoner 63

Az LMG-k használatának sikeressége a Warzone-ban is tipikusan függ az adott helyzettől. Bár nem annyira gyors a Stone 63 mint egy Assault Rifle, a sebzése és pontossága kiváló társunkká teheti a közepes távolságú összecsapásoknál. A nagy tárkapacitásának és meglepően kezelhető visszarúgásának köszönhetően érdemes adni neki egy esélyt. Az idők során többször is nerfelték, ám így sem tudott TOP 30 alá kerülni.

RAM-7

A Ram-7 igazán nagyot ment júniusban, majd ezt követte egy hatalmas visszaesés a fejlesztőknek hála, talán túl szigorúak voltak a játékosok. Jobb lehet távolsági harcokra, mint egy SMG, viszont közben közelharci távolságban veri a legtöbb AR fegyvert is. Ezeknek a tulajdonságainak hála egy Sniper fegyverrel ötvözve kiváló társunk lehet a harcmezőn.

Ti szoktátok valamelyik fenti fegyvert használni a “meta” választék helyett?

Ezt olvastad már?

Arpi

Korábbi cikkek

Új előzetest és megjelenési dátumot kapott a Star Wars Outlaws, amit meg se kell venned, hogy játssz

Bódi Dániel 2024.04.09. - Ahogyan a Ubisoft ígérte, úgy a mai napon fellőtte az utóbbi…

25 másodperc telt el azóta...

Esport mikor? – Játék készült az irodai vécézésről és annak nehézségeiről

2024.04.09. - Sokszor mondják, hogy ha valami az eszünkbe jut, akkor az nagy valószínűséggel már…

2 óra telt el azóta...

Már a League of Legends is lemásolja a világ legaddiktívabb játékát

Bódi Dániel 2024.04.09. - Bár a League of Legends is simán képes függővé tenni azt,…

2 óra telt el azóta...

A McDonald’s megcsinálta az év reklámját: szagoltál már reklámtáblát?

Gábor János 2024.04.09. - Óriási reklámot villantott a McDonald's azzal, hogy nyílt, utcai kísérletben mutatta…

2 óra telt el azóta...

Ezek a Warzone legjobb fegyverei a Season 3 megérkezése után

2024.04.09. - December 6-án hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III első…

2 óra telt el azóta...

Imádják a felhasználók a Steam új, „hulla eltakarítós” játékát

2024.04.09. - Világéletemben imádtam a krimi történeteket. Sőt mi több egyszer még azzal a gondolattal…

3 óra telt el azóta...