Call of Duty

EB skinek, 6v6, Komodo sárkány – Minden, ami a héten jön a Warzone-ba

Új hét van, ami azt jelenti, hogy a Call of Duty: Warzone és a Black Ops Cold War ismét felfrissül. Új játékmódokkal és bolti csomagokkal. Az Activision egy blogbejegyzésben végigfutott az összes frissítésen, mi pedig itt bontjuk ki a legfontosabb tudnivalókat.

Új elérhető játékmódok

A Black Ops Cold Warban egy új játékmód érhető el, Collateral Combined Arms 24/7 néven, amely a 12v12-es módot kínálja. Egy másik új játékmód a héten a Throwback Moshpit, amely öt Black Ops pályát tartalmaz: Nuketown ’84, Raid, Express, Standoff és Hijacked 6v6-os módban. Van még a Gunfight 3v3 Snipers mód is, ami az új kiemelt mód a héten.

Dupla XP

A Black Ops Cold War és a Warzone is dupla XP-t kínál a következő hétvégén, hogy megünnepeljük az Egyesült Államokban július 4-ét. A dupla XP esemény, amely mind a normál fejlődési XP-re, mind a fegyver XP-re vonatkozik, július 2 és július 6 között zajlik.

Új Zombies teaserek

Az Activision szerint a játékosok tartsák nyitva a szemüket a Black Ops Cold Warhoz érkező új zombis tartalmak teasereit illetően, amelyek a közelgő mid-season frissítésben érkeznek. A főcím az új Mauer der Toten kör alapú pálya, amely a folyamatban lévő Dark Aether történetet bővíti. Ezek a teaserek a Treyarch közösségi oldalain lesznek közzétéve.

Új áruházi csomagok

Az Activision további új tartalmakat kínál a rajongóknak, többek között a Hat Trick csomagot, amely a jelenleg is zajló európai labdarúgó-bajnokságot ünnepli. Ez a csomag többek között focis témájú Operator skineket, valamint a „Footballer” SMG-t és az „On Target” reticle-t tartalmazza. Ez már most elérhető.

Hat Trick Bundle

A héten érkezik a legújabb tracer csomag, a Salah is. Ez tartalmazza az új Liaison skin-t Salah-hoz, valamint a Viperstrike támadófegyvert és a Sudden Bite taktikai puskát. Mindkettő zöld jelzőtüzet bocsát ki, és kígyószerű kialakítással rendelkezik. A Komodo Dragon kivégzés is benne van ebben a csomagban, és csak elképzelni tudjuk, milyen brutális lehet.

Salah Bundle

Július 4. alkalmából pedig egy új tracer csomag érkezik a boltokba Fireworks néven. Összesen 10 elemet tartalmaz, köztük az Adler számára készült Life Guard skint, amely csillagokkal és csíkokkal díszített ruházatot ad neki. Tartalmazza továbbá a Firework charmot, a Spangled Banner matricát és a Blasting Star rohampuskát.

Ez minden, amit ezen a héten várhattok a Call of Duty-tól.

DV

Korábbi cikkek

Olyan titkot rejtenek az iPhone-ok kijelzői, amit magunktól sosem találnánk

Bódi Dániel 2023.10.01. - A gyártók részéről bevett szokás, hogy a gyártási folyamatot megkönnyítendő mindenféle…

35 perc telt el azóta...

A leghíresebb zenészek rúgják az AI-t: Billie Eilish, Katy Perry is beszállt

Gábor János 2024.04.06. - Óriási a cirkusz a zenegeneráló AI-k miatt, hiszen azokat - a…

52 perc telt el azóta...

30+-os gamer vagy? – 5 fontos szabály, amit jó, ha még most megfogadsz

Bódi Dániel 2022. 10. 21. - Annyira jó végre egy olyan világban élni, ahol nem…

2 óra telt el azóta...

Jön a Mandalóri a moziba – premierdátumot kapott egy sor Disney-film

Gábor János 2024.04.06. - Frissítette a következő pár évben megjelenő filmjeinek naptárját a Disney, így…

2 óra telt el azóta...

Siess: néhány AAA cím csak pár napig olcsó PS-re – akár 75% off!

Gábor János 2024.04.06. - Nagyon jól jársz a PS Store legújabb akciójával, amiben 20-75 százalékkal…

2 óra telt el azóta...

Az 5 betiltott South Park epizódot csak torrentről lehet megnézni

Németh Dávid 2022. 11. 11. - A South Park teljes egészében elérhető az HBO Maxon.…

3 óra telt el azóta...