Fortnite

Futurisztikus újoncok és nagy visszatérők – Mindent a Fortnite Season 7 fegyvereiről

Délelőtt megérkezett a Fortnite v17.00-ás frissítése és ezzel együtt elstartol a Chapter 2 hetedik szezonja. A fejlesztők most rendesen odatették magukat, jelentősen átdolgozták például a Battle Pass rendszert is. A futurisztikus környezet futurisztikus fegyvereket kíván maga mellé, ezt természetesen az Epic Games is érezte, így több sci-fi stukkert is találhatunk szerte a pályán.

Recon Scanner

Ezt a fegyvert talán leginkább a Flare Gunhoz lehetne hasonlítani. Megjelöli az ellenfeleket és ládákat egy „gömbön” belül, így információszerzésre kiváló lehet. Az alapsebzés értéke 98 (bár a tapasztalatok alapján nem rendelkezik ilyennel), a tár pedig egyszerre két lövedéket tud tárolni. Az újratöltése nem a leggyorsabb, 3.6 másodpercet kell várnunk, de a játék rápakol alapból egy bő 15 másodperces cooldownt.

Kymera Ray Gun

Egy igazi sugárvető pisztollyal állunk szemben, Rare ritkaságtól egészen Legendary változatig megtaláljuk majd a pályán. A magazine size / tárkapacitás értéke értelemszerűen értelmezhetetlen, mert nem rendes lövedékkel dolgozik a fegyver. Az alapsebzése 9 és 11 között változik, de ez ne tévesszen meg minket, hiszen nem egy klasszikusan működő fegyverről beszélünk. Az újratöltés ideje 2.5 és 2 másodperc között változik.

Pulse Rifle

Végre egy jobban értelmezhető fegyver az új felhozatalból. Egy igazi sci-fi AR-ről beszélhetünk ezúttal, mely a Rare és Legendary ritkaságok mellett elérhető lesz Mythic változatban is. Hipfire üzemmódban teljesen automata, míg ADS közben lassabb tűzgyorsaságra számíthatunk.

Az alapsebzési értéke 33, 35, 36 és 38, a tárkapacitása minden esetben 16 töltény lesz. Az újratöltési idők 3 másodperc környékén alakulnak, a tűzgyorsaság pedig minden ritkaságon egységesen 4.2.

Rail Gun

A Rail Gun egy tipikus sci-fi puska/sniper, heavy ammo-val működik. Tárkapacitása 1, így minden lövés után újra kell majd töltenünk. Ezt természetesen valahogy ellen kell súlyoznia a sebzésnek, így ritkaságtól függően 85 és 94 között változik a fegyver alapsebzése. Az újratöltési idő 3 és 2.7 másodperc között alakul majd, így türelmesnek kell lennünk a lövéseink után. Elképesztően OP fegyvernek tűnik az első pár óra alapján.

A vaultolt és visszatérő fegyverek/tárgyak

Az alábbi fegyverek repültek ideiglenesen a játékból:

  • Infantry Rifle
  • Revolver
  • Dual Pistols
  • Rare Harpoon Gun
  • Legendary Vendetta Flopper
  • Stink Fish

Az alábbi fegyverek és tárgyak pedig visszatértek:

  • Bolt-Action
  • Heavy Assault Rifle
  • Pistol
  • Hand Cannon
  • Suppressed SMG
  • Launch Pad

Új jármű

Nem szabad elfeledkezünk egy másik újításról sem. Végre új járművel bővült a Fortnite repertoárja, mely nem meglepő módon egy irányítható UFO/repülő csészealj lesz. A jelenlegi információk alapján 100 spawn rate-tel rendelkeznek és hordozható Reboot Vanként is működnek, hiszen újra tudjuk éleszteni a barátainkat a segítségével. Ha felrobban, akkor a közelben tartózkodó játékosok 70, míg a közeli építmények 500-as sebzést szenvednek majd el.

 

Nektek melyik újdonság jön be a legjobban?

Arpi

Korábbi cikkek

Ezzel a Warzone fegyverrel darálj a Season 2 utolsó óráiban

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy…

2 óra telt el azóta...

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

2024.04.02. – Az elmúlt időszakban aranykorukat élik a gamer monitorok. A legutóbbi elemzések, kutatások kimutatták, hogy…

3 óra telt el azóta...

Tudományosan bizonyították, hogy van, aki több FPS-t lát, mint az átlag

2024.04.02. – Hosszú évekig a 60 Hz-es LCD monitorok uralták a piacot. Ez azt jelenti,…

3 óra telt el azóta...

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

3 óra telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

3 óra telt el azóta...

Egy orosz hacker Switch-re portolja a Grand Theft Auto V-öt

2024.04.02. - Amikor előkerül az örökzöld téma, hogy PC-t, vagy konzolt vegyen az ember, előbbi…

5 óra telt el azóta...