Film/TV

Napokon belül befuthat a Vaják második évadának első előzetese

A rajongók már tűkön ülve várják Geralt és Ciri Netflixes történetének folytatását, melynek forgatási munkálatai a koronavírus-járvány miatt egészen sokat tolódtak. Idén azonban – a stábbal együtt mi is – szerencsések voltunk, ugyanis komolyabb leállások és komplikációk nélkül folytatódhatott a munka, mely így 2020 februárjától ’21 áprilisáig tartott.

A sorozat folytatásának már csak az utómunkálatai vannak hátra, így ha semmi nem jön közbe, akkor év végén felkerülhet a streamingszolgáltató kínálatába. Erre pedig már nagyon sokan, nagyon régóta várunk. Most már a legnagyobb kérdés az, hogy az első ízelítők, kedvcsináló teaserek, majd előzetesek mikor fognak érkezni, hiszen rosszabb esetben is csak hónapokra vagyunk a premiertől.

Nos, úgy tűnik, hogy erre sem kell már olyan sokat várnunk, ugyanis maga a Netflix „árulta el”, hogy napokon belül érkezik az első előzetes, de minimum teaser a Vaják második szezonjából.

Persze egy megosztott tweet még nem a világ, hiszen a posztban közzétett kép sem sejtet semmivel sem többet, mint amit már eddig is tudtunk. Az időzítés azonban közel sem véletlen, hiszen június 7 és június 11 között kerül megrendezésre a Geeked Week, amikor kifejezetten a geek közönséget célzó új tartalmakat mutatnak be.

Itt többek között olyan sorozatokról tudunk majd meg többet, mint a The Cuphead Show, a The Sandman, az új Esernyő Akadémia évadról is lesznek infók, ahogyan itt beszélnek először az új He-Man-ről, a Masters of the Universe: Revelation-ről is.

A Netflix posztja, aminek alján azt olvashatjuk, hogy „Hamarosan” azt sejteti, hogy a szörnyvadász vajákos és új szövetségese jövőhéten (egyébként pont az E3 alatt) visszatér egy ízelítő erejére.

Azt persze még nem tudjuk, hogy milyen tartalommal készülnek, lehet, hogy csak pár képet láthatunk az új évadból, de sokkal valószínűbbnek tartom, hogy mozgóképes anyaggal lepnek meg minket. Sebaj, szerencsére  nem kell már sokat aludnunk, hogy kiderüljön.

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

9 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

9 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

10 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

10 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

10 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

11 óra telt el azóta...