Tech/Tudomány

Nyertünk – Annyi mém után a Microsoft legyártja a mini Xbox Series X hűtőt

Nagyon reméljük, hogy a GameByte nemrég megjelent híre nem áprilisi tréfa, mert nagyon örülnénk, ha nekünk is lenne egy Xbox hűtőnk. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Microsoft készített egy limitált kiadású hűtőt, melynek dizájnját az Xbox Series X adja. Miután megjelent, nagyon sokan szerettek volna magunknak egyet, de ez nem volt lehetséges. Talán mégis?

Az Xbox Series X Mini hűtő valóban megjelenhet.

Az elmúlt időszakban többek között Snoop Dogg, a The Rock is mémet osztott meg az Xbox hűtőért, ráadásul rengeteg közösségi megmozdulás történt. Úgy tűnik, hogy a nagy álom megvalósulhat, ugyanis a Microsoft talán forgalmazni fogja a hűtőket, hogy az bárki számára elérhető legyen.

A Twitteren egyébként egy Tweetek csatája (Battle of Tweets) esemény zajlott, ami tulajdonképp a márkák bajnoksága a platformon. Olyan márkák vettek részt, mint az Oreo, a Doritos, a Skittles, a Spotify, az MTV, a Microsoft stb. A döntőben a Skittles és a Microsoft került szembe egymással és bizony az Xbox gyártója győzött. Még a bajnokság előtt a Microsoft azt ígérte, hogy ha győznek, akkor megkezdik az Xbox hűtők gyártását a rajongók számára, hogy valóban meg lehessen venni.

„Köszönet mindenkinek, aki szavazott. Most, hogy az Xbox nyert, beváltjuk az ígéretünket, és elkészítjük az Xbox Series X Mini hűtőszekrényeket. Az elsőt játékokkal töltjük meg és természetesen barátainknak adjuk a Skittles-nél” – mondta az Xbox Games marketing igazgatója, Aaron Greenberg.

 

Tehát most maradnak a fontos kérdések: mikor kezdik meg az Xbox Series X hűtők gyártását, több régióban is elérhetők lesznek-e és mennyibe kerülnek? Nos, az biztos, hogy az Xbox hűtőkre világszerte lenne igény, amint azt a rajongók is világosság tették. A Microsoft megígérte, hogy további részletek még idén megosztanak, hogy mikor és hol lesznek elérhetők az Xbox hűtők.

Én nem szoktam nagyon hype-olni az ilyesmit, de egy Xbox hűtőt elfogadnék otthonra. El is gondolkodtam, hogy veszek majd egyet, ha lehet. Persze Razer gamer maszkot is szeretnék.

Te szeretnék Xbox hűtőt?

DV

Korábbi cikkek

Te le tudod verni AK-t League of Legends-ben? – Most megmutathatod!

2024.04.05. – Új év, új izgalmak, új lehetőségek és új kihívások. Az Unibet Magyarország Twitch…

46 perc telt el azóta...

Megújultak a Vodafone tarifacsomagok – nézd, mennyiért és mit kapsz

Gábor János 2024.04.05. - Mobiltelefon függvényében már a legkisebb tarifacsomagtól elérhető a magyarországi Vodafone hálózaton…

2 óra telt el azóta...

Ez egy hordozható PlayStation 1, ami egy kontrollerből készült

2024.04.05. - A 90-es években óriási dolog volt, ha volt otthon vagy a haveroknál egy…

3 óra telt el azóta...

8300 helyett INGYENES lesz az utóbbi évek egyik legjobb sci-fi játéka

Gábor János 2024.04.05. - Újabb nagyvonalú ajándék érkezik a Steammel folyamatosan versengő Epic Games Store-tól.…

3 óra telt el azóta...

Sötét fordulattal folytatódik az egyik legérdekesebb Star Wars-sorozat

Bódi Dániel 2024.04.04. - Mióta a Disney a mindenható ura a Star Wars fantáziavilágának, nagyjából…

15 óra telt el azóta...

A San Andreas fejlesztője 20 év után rántotta le a leplet a játék egy vicces titkáról

Bódi Dániel 2024.04.04. - A GTA-játékokat részben az teszi oly nagyszerűvé, hogy a megjelenésük után…

16 óra telt el azóta...