Film/TV

Két újabb fontos szereplővel bővült a The Witcher sorozat második évada

Egészen hihetetlen, de hamarosan a célegyenesre fordul a The Witcher, vagyis a Vaják sorozat második évadának forgatása. Legalábbis befejezni látszanak a munkálatok, ugyanis most fordultak rá az utolsó forgatási hetekre, így ha nem szól közbe többet a járvány, akkor hamarosan hozzáláthatnak az utómunkálatokhoz.

Viszont még most is tudnak újdonságokkal szolgálni, ugyanis két, eddig titkolt szereplőről hullhatott le a lepel.

Jo Mariott és Darius James | Kép: Redanian Intelligence

A színészek személyét legalábbis már pontosan tudni vélik. Az egyikük Jo Mariott, aki számos kisebb-nagyobb produkcióban megfordult már, ahogyan a kamera másik oldalán is otthonosan mozog. A másik Darius James, akinek viszont ez lesz az első jelentősebb szerepe egy nagy költségvetésű tévés produkcióban (brit színházi színész).

Mindketten magas rangú katonai vezetőket alakítanak majd, akik a beszámolók szerint a legnagyobb nilfgaardi erőknek parancsolnak majd.

Mariott karaktere, General Heke a második évad 6. és 7. részében fog szerepelni, nagy eséllyel James  alakította General Gerhen oldalán. Ez azt is jelentheti, hogy a szezon vége felé, de még a lezárás előtt egy nagyobb csatajelenetet is láthatunk majd Nilfgaard és *valakik* között.

Továbbá nem ez az egyetlen Vaják produkció, ami kovácsolás alatt van, hiszen hamarosan érkezik az animációs film, a The Witcher: A Farkas rémálma, amiben Geralt mentora és számára apai szerepeket betöltő bölcs Vesemir lesz a központi karakter. Szintén készülőben van egy másik Witcher sorozat is Blood Origin címmel, ami több mint 1000 évvel játszódik a Fehér Farkas történetei előtt.

Egyelőre egyikről sem tudjuk, hogy mikor debütálnak majd a Netflix kínálatában; a Farkas Rémálma pár hónapon belül érkezhet, míg a Vaják második évadával szerencsésen csak az év vége fele, de inkább jövő év elején számolhatunk.

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Ezzel a Warzone fegyverrel darálj a Season 2 utolsó óráiban

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy…

2 óra telt el azóta...

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

2024.04.02. – Az elmúlt időszakban aranykorukat élik a gamer monitorok. A legutóbbi elemzések, kutatások kimutatták, hogy…

2 óra telt el azóta...

Tudományosan bizonyították, hogy van, aki több FPS-t lát, mint az átlag

2024.04.02. – Hosszú évekig a 60 Hz-es LCD monitorok uralták a piacot. Ez azt jelenti,…

3 óra telt el azóta...

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

3 óra telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

3 óra telt el azóta...

Egy orosz hacker Switch-re portolja a Grand Theft Auto V-öt

2024.04.02. - Amikor előkerül az örökzöld téma, hogy PC-t, vagy konzolt vegyen az ember, előbbi…

5 óra telt el azóta...