Gaming

Ismét elindult a GTA 6 hype, miután megjelent a GTA Online Cayo Perico Heist

A napokban a GTA Online teljesen friss tartalmakkal bővült, hiszen megjelent a Cayo Perico Heist, melyet joggal nevezhetünk a GTA Online eddigi legnagyobb heistjének. A frissítés új szigetet, új járműveket, fegyvereket, ruhákat hozott be. Mindeközben ez arra késztette a rajongókat, hogy csalódásukat fejezzék ki a Grand Theft Auto 6-tal kapcsolatos hírek hiánya miatt, ami a Twitteren új trendet eredményezett.

Ismét sokan beszélnek a GTA 6-ról.

 

Persze igen furcsa rajongónak hívni azokat, akik nagyon várják a GTA 6 megjelenését. A játékot még mindig nem jelentette be a Rockstar, ám máris nagyon sokan GTA 6 rajongónak gondolják magukat. A mostani Twitter trend kialakulásáról egyébként talán picit a Rockstar is tehet, hiszen amikor bemutatták a Cayo Perico Heist frissítést, rejtélyes üzenettel ugratták a rajongókat. Az előzetesben például olyan jelek voltak elrejtve, melyek a GTA 6-ra utaltak.

Vagy emiatt, vagy amiatt, hogy sokan haragszanak a Rockstarra, ismét felkapott lett a GTA 6 kifejezés. Bár jelenleg nincsen semmilyen szivárgás vagy spekuláció, valamiért felkapott lett a téma. Sokan nem is értik miért. A rajongók most mémekkel árasztják el a közösségi médiát, gúnyolódva a GTA 6 lehetséges megjelenési dátumán, illetve azon, hogy az új heist terepe szabadon nem járható be.

„A GTA 6 megint trend és még mindig nincs hírek vagy szivárgások…” – írta valaki.

Egyes rajongók továbbra is abban reménykednek, hogy hamarosan kapunk valamilyen hivatalos hírt a a Grand Theft Auto 6-ról. A Rockstar azon terve alapján, hogy 2021-ben kiadja a GTA 5-öt és a GTA Online-t PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, úgy tűnik, hogy a hangsúly náluk továbbra is az jelenlegi címen van.

 

Bár a GTA Online frissítése sok új tartalmat hozott, a GTA 6-ról folyó viták, mémek kissé beárnyékolják annak megítélését. Vannak olyanok, akik szeretnék, ha a Rockstar inkább a GTA 6 fejlesztésével foglalkozna már, hiszen a GTA Online már elvesztette a vonzerejét. Röviden a legtöbb játékos az hosszú évek alatt már megunta. Persze tudjuk, hogy a GTA RP még népszerű.

Egyesek pedig úgy vélik, a Rockstar jobban teszi, ha több időt szán a fejlesztésre hírek nélkül, nehogy abba a hibába essenek, mint a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 kapcsán. A CDPR 8 év alatt a csillagokat is leígérte az égről, konzolon pedig a játék élvezhetetlen lett. Ezt a GTA 6 rajongók nem szeretnék. Mégis, most valamiért a közösségi oldalakon ismét GTA 6 láz van, ki tudja meddig. A mémek mindenesetre viccesek.

Szerinted mikor jelenhet meg a GTA 6?

DV

Korábbi cikkek

Élőben szurkolhatsz TheVR Janinak a Magyar Streamer Bajnokság döntőjén Budapesten

2024.04.04. - Aki figyelemmel kísérte az elmúlt hetekben a magyar streamereket, láthatta, hogy igen komoly…

36 perc telt el azóta...

Miért fontos, hogy a gamer szék ergonomikus kialakítású legyen?

Az elmúlt években a videojátékok és az e-sportok népszerűsége robbanásszerű növekedésnek indult, ezzel együtt megnőtt…

48 perc telt el azóta...

Jön a Mátrix 5. része, és ez nem biztos, hogy rossz hír

Gábor János 2024.04.04. - Annak ellenére is belevág a Warner Bros. egy ötödik Mátrix film…

2 óra telt el azóta...

Feltörték a PS Portalt, hogy fussanak a PSP játékok, de sosem fogjuk látni

2024.04.04. - Most már hivatalos: A PlayStation Portal, amit a Sony eredetileg a PlayStation 5-höz…

3 óra telt el azóta...

Botrány: halálos fenyegetések miatt fújták le a Nintendo bemutatóit

Gábor János 2024.04.04. - A japán rendőrség a jelentések szerint letartóztatott egy személyt, akit azzal…

3 óra telt el azóta...

Itt a játék, amiben egyesül a Starfield, a Star Citizen és a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.03. - Az elmúlt évek egyik legérdekesebb kooperatív sci-fi játéka, a Jump Ship…

14 óra telt el azóta...