Call of Duty

Rebirth Island, új Gulag és játékmód – Itt az új Warzone Season 1.

Ma reggel végre hivatalosan is elindult a Call of Duty: Black Ops Cold War és Warzone új, első évadának frissítése. Az új rendszer teljesen átalakítja a Warzone tartalmait, ugyanis a Battle Royale játékmód gyakorlatilag integrálódott a Cold Warba. Ez azt jelenti, hogy az előrehaladás, a Cold War fegyverei mind átkerültek a BR-be. Ez persze nem minden, mert a Season 1 ezen kívül is számtalan újdonságot tartogat.

Többek között új pálya, új játékmódok és új Gulag is érkezett.

 

Az évad fő tematikája most Stitch Adler elleni bosszúhadjáraton alapul. A CIA munkatársát visszahívták a Rebirth Island szigetre, ahol ellensége tervez valamit. Természetesen az új map mellett megjött minden Cold War fegyver, valamint egy új játékmód, három operátor és egy Gulag újítás.

Új Warzone pálya: Rebirth Island

Természetesen a legnagyobb és igen várt újítás, az a Rebirth Island nevű új pálya. A map egy tiltott szovjet bázis, melyet a CIA 1968-ban zárt be. Ezt követően Vikhor Kuzmin 1984-ben helyreállította a létesítményt, hogy folytassa a Nova 6 gáz tesztelését. Ahogyan az év elején a Warzone mini módjában is, itt is heves közelharcokkal kell számolni, hiszen a pálya viszonylag kicsi.

A pálya érkezésével persze rengeteg kihívás is megjelenik majd, aminek teljesítését a fejlesztők jutalmakkal díjazzák. Lesz mit felfedezni a pályán, az biztos.

Gulag: Verdansk és Rebirth Island

A Warzone átalakulása persze nem csak a pályák tekintetében érhető tetten. A Gulag rendszer is kibővült, ami azt jelenti, hogy egy új helyen harcolhatunk majd, miután meghaltunk. Ráadásul az új Gulag gyakorlatilag egy Nuketown replika Verdanskban. Az egész alapja a jól ismert Nuketown, parkoló autókkal, buszokkal, barikádokkal, teherautókkal és házakkal. A Gulag menete azonban ugyanaz: meg kell ölni az ellenfelet, vagy megszerezni a zászlót, hogy újjéledjünk.

Ezen kívül jött még egy teljesen új Gulag terep, aminek alapja a Rebirth Island. Ennek helyszíne egy börtön, mélyen a föld alatt. A hidegháború idején itt kísérleteztek a szegény rabokkal.

Új Warzone játékmód: Resurgence

A „Resurgence” egy teljesen új játékmód a Warzone játékosok nagy örömére. Ez kizárólag a Rebirth Island pályán érhető el. Itt a respawn a kulcsa a győzelemnek. A csapatok a szokásos módon harcolnak, vadásznak egymásra, és bosszút állnak. Íme, a szabályok:

  • A Gulag bezárt.
  • Miután megöltél egy ellenséget, tisztán látni fogod, hogy hol vannak azok a játékosok, akik veled vannak.
  • Amikor az Rebirth Countdown eléri a nullát, minden csapat meghalt tagjai visszatérnek a harcba. Azok, akik valaha játszottak az Alcatraz pályán a Blackout-ban – a CoD első, 2018-ban megjelent BR játékában – könnyen rájöhettek, hogy hasonlóról van szó.

Három új Warzone operátor

A Warzon Season 1 összesen három új operátorral bővül. Köztük itt van persze Vikhor “Stitch” Kuzmin, aki nagyon haragszik Russell Adlerre. Stitch az egyetlen olyan operátor, aki ma, azaz december 16-án elérhető lesz. A másik két operátor később kerül be a játékba, ahogy halad szépen előre az évad.

  • Stitch – Dec. 16.
  • Song (NATO) ⁠— az évad közepén jelenik meg.
  • Vargas – az évad közepén jelenik meg.

A Treyarch azt is megerősítette, hogy ettől kezdve szép lassan az összes Black Ops Cold War operátor bekerül a Warzone-ba.

Új jrármű: Attack Helicopter

Mostantól az égből is lehet adni az áldást az ellenfeleknek, hiszen megjött a támadó helikopter. Ez annyiban más, mint a szokásos helikopter, hogy mindkét oldalán van egy-egy minigun.

 

Nagyjából ezeket kaptuk most a Warzone-ban újdonságként, ami valljuk be, nem kevés. Azzal együtt, hogy a Cold War szépen bővül, a Warzone is rengeteg frissítést élvez. Az biztos, hogy most ismét érdemes lesz elővenni a játékot annak, aki esetleg elhanyagolta.

DV

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

11 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

11 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

11 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

12 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

12 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

13 óra telt el azóta...