Fortnite

Karácsonyi skinek, Fekete Párduc és új fegyver is érkezett a Fortnite-ba

Már tölthető a Fortnite Battle Royale legújabb frissítése. A Patch ezúttal a karácsonyra fókuszál, így temérdek tematikus tartalom landolt az ölünkben. Kaptunk egy teljesen új menü stílust, ami elhozza a játékba az ünnepi hangulatot, valamint megjöttek a Winterfest ajándékok, s még egy új fegyvert is a kezünkbe foghatunk majd.

Kezdjük az új Outfitekkel

Az összes új skin egy képen – ShiinaBR

Természetesen amint lehetséges, az adatbányászok rárepültek az újdonságokra. Többek között ShiinaBR is, aki a fenti képen jól láthatóan össze is szedte az összes új, az Item Shopba érkező kozmetikai tartalmat. Azért fontos ezt kijelenteni, mert érkezett olyan Outfit a játékba, ami nem kapott Item Shop besorolást, így nagy valószínűséggel ingyen juthatunk majd hozzá a Winterfest során. Ez a skin nem más, mint Snowmando. Mellette Frost Squad lehet még szintén egy karácsonyi ajándék az Epic Games-től.

Hypex videójában megtekinthető Snowmando modellje (megéri ránézni, mert igazán stílusos lett), valamint az összes ingyenes Reboot jutalom:

 

További érdekesség, hogy az új frissítéssel egy komolyabb Black Panther csomag is érkezett. Még küldetéseket és kihívásokat is kapunk az Outfit mellé. Sajnos a modell még titkosítva van, de pár napon belül biztosan lekerül róla a lepel.

Sőt, nem Fekete Párduc az egyetlen Outfit, ami titkosítva van jelenleg a kliensben. További 5 tartalom vár bejelentésre. Íme az összes kódnév:

  • „GravelAloof”
  • „RubbishMouse”
  • „GateUncle”
  • „LeanScale”
  • „AverageDisk”

Megérkezett a Lever Action Rifle

A fegyver és annak statisztikái – ShiinaBR

Megjelent a játékban egy új fegyver is, ami a Rifle kategóriát fogja erősíteni. Heavy tölténnyel fogjuk tudni használni, vagyis olyannal, amilyen a mesterlövész puskákba kell. Rettentően hosszú ideig fog tölteni, majd’ 6 másodperc lesz, míg újratöltjük a tárat. Cserébe 9 töltény fér majd bele, aminek darabjával 58-at fogunk tudni ártani az ellenfeleinkre, ha testet találunk. (Nem tudni még pontosan, hogy milyen skálán mozog majd a ritkasága, az előbb listázott adatok az Epic variánsra lesznek igazak.)

 

Cloud

Korábbi cikkek

Ezzel a Warzone fegyverrel darálj a Season 2 utolsó óráiban

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy…

7 óra telt el azóta...

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

2024.04.02. – Az elmúlt időszakban aranykorukat élik a gamer monitorok. A legutóbbi elemzések, kutatások kimutatták, hogy…

7 óra telt el azóta...

Tudományosan bizonyították, hogy van, aki több FPS-t lát, mint az átlag

2024.04.02. – Hosszú évekig a 60 Hz-es LCD monitorok uralták a piacot. Ez azt jelenti,…

7 óra telt el azóta...

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

8 óra telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

8 óra telt el azóta...

Egy orosz hacker Switch-re portolja a Grand Theft Auto V-öt

2024.04.02. - Amikor előkerül az örökzöld téma, hogy PC-t, vagy konzolt vegyen az ember, előbbi…

10 óra telt el azóta...