Gaming

Nyerj eredeti Cyberpunk bőrkabit! – Itt vannak a legjobb magyar streamek

A CD Projekt RED legújabb szerepjátékának megjelenése eredetileg 2020 áprilisára volt datálva. Azóta már háromszor késleltették a premiert, a holnapi, december 10-i dátum a sorban már a negyedik megjelenési határidő. Viszont az már hivatalos, hogy a negyedik dátum a végleges, holnap már minden előrendelő megkapja a várva várt játékát.

Ám vannak olyan szerencsés tartalomgyártók és játékosok, akik már a mai nap belevethetik magukat az élvezetekbe. Night City megnyitotta kaput, s ez a magyar közösséget is erőteljesen érinti. Már csak azért is fontos kiemelni mindezt, mert a játék bizony rendelkezik hivatalos magyar felirattal, így tényleg olyan lehet számunkra a játékmenet, mintha egy minőségi mozi kellős közepébe csöppentünk volna.

Apropó mozi, szerencsére több nagyobb hazai streamer is kapott korai hozzáférést, így azok, akik már tűkön ülve várták a megjelenést, már nézhetik is, hogy mit dobott össze nekünk a CD Projekt.

Összeszedtük nektek a hazai videósok közül a legjobb lehetőségeket, így egy helyről tudja megtalálni mindenki magának a leginkább tetsző műsort:

Pisti – WeAreTheVR

Gondolom nem árulunk el túl nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy Magyarországon az elsők között a TheVR kapott hozzáférést a Cyberpunk 2077-hez. Pisti már nagyon készült a játék megjelenésére, így hatalmas elánnal kezdett neki a történetnek. Magyar felirattal, PC-s játékmenettel várnak Titeket a srácok.

Kép: WeAreTheVR

A műsorba erre a linkre kattintva pillanthattok be.

Mogács Dániel – Mogger Gamer

Mogács Dániel színész, humorista, valamint újonnan streamer is. A Mogger Gamer brand alatt egyre többet játszik. Sokat lehet látni Fifázni, de korábban hosszú időt eltöltött a Witcher-játékok világában is. Épp ezért nem meglepő, hogy a Cyberpunk 2077-re is azonnal lecsapott. Ha kedvelted a Susogós Mackók című műsort, akkor jól tudod, hogy mire számíthatsz tőle.

Kép: Mogacs

A műsorba erre a linkre kattintva pillanthattok be.

Ruben

Ruben még a Fortnite aranykorában lett felkapott videós, aki a játéktudásával és humorérzékével igazán gyorsan épített rajongói bázist magának. Ám semmi sem tart örökké, a Fortnite-ot maga mögött hagyta, viszont a nézői vele tartottak. Most a Cyberpunk 2077 kerül terítékre, lessetek be hozzá!

A műsorba erre a linkre kattintva pillanthattok be.

Andranash – Leet Hungary

Andranash – vagy ha úgy jobban tetszik: Dani -, a Leet Hungary Youtube csatornájának vezéralakja. A videós tartalmak legjavát ő állítja elő, ráadásul heti rendszerességgel streamel is. A Cyberpunk már régóta a kívánságlistáján szerepel, így nem meglepő, hogy az embargó lejártával egyből nekiveselkedett a játéknak. Ha kíváncsi vagy, hogy mit tud a „Corpo-kampány”, nézz be a műsorba!

Sőt, Dani és Boldizsár a reggeli órákban még egy őrületes Cyberpunk 2077 ajándékcsomagot is kibontott, érdemes megnézni:

 

A műsorba erre a linkre kattintva pillanthattok be.

Viszont a legjobbat még nem is mondtuk!

Lehet élvezni a fenti streameket, de még jobb lenne, ha tematikus bőrkabátban tennéd mindezt, nemde? A Cyberpunk 2077-es csoportunkba belépve most megnyerhetitek a fent linkelt videóban kibontott hivatalos Cyberpunk dzsekit. Tetszik a bőrkabát? Csatlakozz a csoportba, s írj kommentet a megfelelő poszt alá. Innentől kezdve már nincs mit tenned, csak várnod, hogy Téged sorsoljunk ki!

A csoportot ITT érhetitek el.

Cloud

Korábbi cikkek

30+-os gamer vagy? – 5 fontos szabály, amit jó, ha még most megfogadsz

Bódi Dániel 2022. 10. 21. - Annyira jó végre egy olyan világban élni, ahol nem…

25 perc telt el azóta...

Jön a Mandalóri a moziba – premierdátumot kapott egy sor Disney-film

Gábor János 2024.04.06. - Frissítette a következő pár évben megjelenő filmjeinek naptárját a Disney, így…

34 perc telt el azóta...

Siess: néhány AAA cím csak pár napig olcsó PS-re – akár 75% off!

Gábor János 2024.04.06. - Nagyon jól jársz a PS Store legújabb akciójával, amiben 20-75 százalékkal…

1 óra telt el azóta...

Az 5 betiltott South Park epizódot csak torrentről lehet megnézni

Németh Dávid 2022. 11. 11. - A South Park teljes egészében elérhető az HBO Maxon.…

1 óra telt el azóta...

Így szerezheted meg Rebirth Island titkos Warzone blueprintjét

2024.04.06. –Április harmadikán vette kezdetét a Call of Duty legújabb szezonja. A Warzone, a Modern Warfare…

2 óra telt el azóta...

Több képkockát ígér mostantól az Intel FPS növelő megoldása

2024.04.06. –Az elmúlt években az NVIDIA és az AMD is bemutatott egy-egy olyan technológiát, mellyel több…

3 óra telt el azóta...