EA Sports FC

Őket várjuk leginkább – Ma este érkezik a TOTGS a FIFA 21-be

Ma érkezik a Team of The Group Stage, vagy röviden TOTGS, melyben a BL-ben nyújtott teljesítményeket díjazzák. Bár egy forduló még hátra van a csoportkörből, a csoportkör legjobbjaiból álló lapcsomagot már előtte megosztja a játékosokkal az EA. Mi ezeket a neveket várjuk leginkább.

Mikor egy promóciós lapcsaládot állít össze az EA, akkor mindig figyelembe kell venni az adott játék meta lapjait, valamint minimum kell egy két húzónév, hogy a játékosok csomagokra költsék a félretett pénzüket. A héten érkezett egy újabb Base ICON SBC, amivel a játékosokból megpróbálták kiszedni a maradék zsetonjaikat, valamint a rejtegetett fodder lapjaikat. Nyakunkon az új TOTGS promó, így hát lássuk, hogy milyen lapokra számítunk.

Kapus: Ter Stegen

A kapusok szerepe azért fontos a csomagokban, mert egy magas ratingű játékos, viszont az áruk nem brutális. A csapatot így egy picit hígítani tudják, és a jobb verzióra mégis költenek az emberek. Tavaly Ter Stegen majdnem minden kapuban megtalálható volt, és mivel a Barcelona továbbjutó, így várható, hogy tőlük érkezik egy játékos. Akkor pedig miért ne a kapus?

Védelem – Sergio Ramos, Acuna, Cuadrado, Angelino

Sergio Ramos a Shakhtar elleni találkozót kihagyta, így a helye megkérdőjelezhető. Gólt és gólpasszt is szerzett már az idei kiírásban, szóval ilyen szemmel nézve mindenképp esélyes a bejutásra. Angelino keményen kezdte az idei szezont. Két gólban és két asszisztban is szerepe volt, amivel esélyt adott, hogy a PSG és a Manchester United mellett továbbjusson a Leipzig.

Cuadrado egyedül a Rulebreakers alatt kapott speciális lapot. Mivel a Serie A egyik legjobb szélsője, így könnyen lehet, hogy egy új lappal ajándékozza meg az EA.

Középpálya – Coman, Kimmich, Kevin De Bruyne és Tadic

Coman és KDB is kimaradt a heti TOTW keretéből, így esélyessé vált, hogy szerepelnek a TOTGS keretében. A francia három gólnál és két gólpassznál jár, míg a belga 4 gólpasszt osztott ki két mérkőzés alatt. A Bayern Münchenből továbbá még Joshua Kimmich is esélyes, aki három gólpasszban és egy gólban vállalt szerepet, ami egy védekező középpályástól lenyűgöző teljesítmény. Ezen felül továbbra is veretlen a címvédő.

Tadic idén 2 gólt és három gólpasszt vállalt , s még esélyesek a továbbjutásra is. Nem lenne túlságosan meglepő, ha az Ajax egyik legismertebb játékosát választaná az EA Sports.

Tamadók – Kylian Mbappé, Lionel Messi

A Barcelona támadója ugyan most nem szállította futószalagon a gólokat, de mezőnyjátékával bőven kiemelkedett a csapattársai közül. Szokták is mondani, hogy egy igazi klasszis nem csak a góljaival képes megmutatkozni. Ezt az argentin folyamatosan igazolja.

A francia csodagyerek pedig ott folytatta, ahol abbahagyta. Ismerve a kanadai céget ezúttal is ki lesz emelve, elvégre el kell adniuk a lehető legtöbb csomagot.

LEETeszteltük

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

9 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

9 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

9 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

9 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

10 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

11 óra telt el azóta...