Call of Duty

A Call of Duty játékok legfurcsább cameo szereplései

A Call of Duty már több, mint egy évtizede a videojátékos popkultúra része. Az FPS rajongók között nincsen olyan ember, aki ne hallotta volna már a CoD nevet, de valószínűleg olyannal is alig találkozni, aki sosem próbálta ki egyik epizódot sem. Sőt, mára már a Battle Royale kedvelői is nagy szeretettel tekinthetnek a címre, ugyanis a Warzone jelenleg az egyik legjátszottabb és legkedveltebb eleme a kategóriának.

Ugyan a játékmenetei kiválók a szóban forgó játékoknak, ez önmagában kevés lenne ahhoz, hogy ekkora tábort alakítson ki maga köré. Kell hozzá egy játékokon átívelő sztori, ami a kampány módozatok szerelmeseit is kiszolgálja. Számtalan ikonikus karakter jelent meg a Call of Duty játékokban, ám ami még érdekesebb, hogy jó pár valós személy is kivette a részét a történet alakulásából.

Utána néztünk, hogy kik voltak azok a személyek, akik cameo szerepeltek a CoD játékokban, s most ebben a cikkben felsoroljuk kedvenceinket. Íme a Call of Duty játékok legérdekesebb szereplőinek listája:

Snoop Dogg

Ugyan a híres előadó arca nem jelent meg egyetlen Call of Duty játékban sem, a Ghosts-ban saját Announcer csomagot kapott. Az Infinity Ward saját szöveget írt neki, amit a rapper egy stúdióban fel is mondott. A játékosok pedig ha azt akarták, akkor a híresség narrálhatta nekik az akciót. Őrületesen vicces volt. Itt a hivatalos bemutató hozzá:

 

Fidel Castro

Az köztudott, hogy a volt kubai diktátort, Fidel Castrót legalább több százszor próbálták meggyilkolni élete során. Ami viszont érdekes, hogy a Black Ops című játékban mi magunk meg is tehetjük. A történet szerint ugyan kiderül, hogy csak egy hasonmásról van szó, ám ezt a kubaiak azóta sem díjazzák.

 

Connor McGregor és Lewis Hamilton

Az Infinite Warfare telis tele van őrületes cameókkal. Már az elég vad volt, hogy a híres MMA harcos, Connor McGregor is szerepet kapott a sztoriban, ám ezt tetézte az egyik legsikeresebb autóversenyző, Lewis Hamilton felbukkanása. A két sikeres sportoló mellett egyébként Kit Harrington színész is szerepet kapott az Infinite Warfare-ben.

 

Jeff Goldblum

Ha már az előbb megemlítettünk egy ismert színészt, jöjjön hát sokak kedvenc „dinóvadásza”, Jeff Goldblum. A Jurassic Parkból jól ismert Goldblum megjelenése nem azért őrületes, mert szerepet kapott egy játékban. Hanem az, amilyen szerepet szántak neki a fejlesztők.

Goldblum mindig is egy életvidám, kenyérre kenhető ember volt. Ezt mondják róla a munkatársai is, meg ezt sugallják a vele készült interjúk is. Épp ezért volt meglepő, amikor a Black Ops 3-as karaktere egy forgó kerékhez kötötte a feleségét, majd a fejébe vágott egy kést. Ha valamit, akkor ezt biztosan nem vártuk volna Goldblumtól… A színész mellett továbbá felbukkant Heather Graham, Neal McDonough és Ron Perlman is.

 

Ronald Reagan

A B-kategóriás színészből lett USA elnök a legújabb Call of Duty-ban, a Black Ops Cold Warban fog feltűnni hamarosan. A játékot népszerűsítő videóban már volt szerepe a 2004-ben elhunyt politikusnak, kíváncsian várjuk, hogy összességében mekkora szerepet szán neki a Treyarch.

 

Cloud

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

7 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

7 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

8 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

8 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

8 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

9 óra telt el azóta...