Fortnite

Toplista: A Fortnite Nexus Wars szezonjának legjobb szuperképességei

Marvel és az Epic Games kollaborációjából született Fortnite Nexus Wars szezon egy igazi kuriózum a képregény-rajongók számára. Ezúttal ugyanis nem a mozikban látható divatos karaktereket mozgatták meg, hanem a 2020-as Avengers (Bosszúállók) képregények oldalain felbukkanó hősöket.

Azt már jól tudjuk, hogy időközönként megjelenik egy-egy újabb használható képesség a játékban, vagy a Marvel LTM, vagy a normál mód keretein belül. Ezekhez a képességekhez többnyire egy ismert karaktert köt az Epic.

Donald Mustard, a Fortnite kreatív igazgatója azt ígérte, hogy Galactus érkezése után a játék történetének legnagyobb szabású játékbeli eseményét izgulhatjuk majd végig. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a szezonnal nem áll le az együttműködés, továbbra is fontos szerepet kapnak majd a Marvel karakterek.

Ezt meglovagolván a mai nap igazi Marvel-napot tart az Epic Games. Az Item Shopból megvásárolható az összes olyan tematikus tartalom, ami eddig a játék boltjában felbukkant. Ha tehát eddig lemaradtál a kedvencedről, most esélyed adódik javítani ezen a hibán!

A Deadpool variánsok, az X-Force csapat, Blade, de még Daredevil és Ghost Rider is elérhető jelenleg az Item Shopban. Sőt még a nyáron debütáló Captain America is megvásárolható ismét. (Érdekesség, hogy vele még Thor Mjöllnirjét is használhatjuk!)

Ennek a jeles napnak az apropójára úgy döntöttünk, hogy megnézzük, jelenleg milyen Marvel szuperképességek találhatók a Fortnite-ban, s rangsoroljuk őket.

A lista igyekszik objektíven kezelni a képességeket, de sosem tud teljes egészében az lenni. Így kérünk mindenkit, hogy ezt figyelembe véve olvassa el a toplistánkat.

Futottak még:

  • Groot’s Bramble Shield
  • Doctor Doom’s Arcane Gauntlets
  • Iron Man’s Repulsor Gauntlets
  • Black Panther’s Kinetic Armor
  • Thor’s Mjölnir Strike
  • She Hulk’s Fists

5. Storm’s Whirlwind Blast

Storm (Ciklon) képessége egyértelműen az egyik legerősebb a játékban. Olyannyira hasznos tud lenni, hogy fájó szívvel került „csak” az ötödik helyre. Az előkelőbb pozícióban lévők bizonyos esetekben kimagaslóbbat alkotnak, így az általánosan erős Whirlwind Blast hátra kellett, hogy szoruljon.

A képesség ellöki az ellenfeleket, valamint még sebzi is őket. Ám ha ez nem lenne elég, még a különféle lövedékeket is visszaveri. Sőt, ha valaki egy kamionnal akar minket kilapítani, akkor is hasznos tud lenni a hatalmasa tornádó. Iron Man Unibeam támadásán kívül gyakorlatilag mindent vissza tud verni.

4. Doctor Doom’s Mystical Bomb

Doctor Doom képességeit már a szezon legelején megszerezhettük és kipróbálhattuk. A kesztyűi nem okoznak komolyabb áttörést, viszont a Mystical Bomb területi sebzése és roncsolása őrületesen erős tud lenni bizonyos szcenáriókban. Fontos volt, hogy felkerüljön a listára, ugyanis ezt a képességet a profik is használják, high-ground pozícióból hajmeresztő dolgokra képes.

3. Silver Surfer’s Board

Ezüst Utazó deszkája is már egy jó ideje a játék része. Ugyan maga a képesség önmagában nem erős, ha megszakítjuk, viszont az egyik leghasznosabb játékeleme lesz a Fortnite-nak. Ha használjuk a deszkát, akkor bármikor a magasba emelkedhetünk és utána szépen lassan leereszkedhetünk. Azt tudjuk, hogy fontos a Fortnite játékosok számára a mobilitás, na de ennyire? Dehogy is, Ezüst Utazó deszkája azért volt erős, mert bármikor meg lehetett szakítani az animációt, ám utána fall damage elszenvedése nélkül érhettünk talajt. Őrületesen erős volt, a kompetitív módozatokban már nem is lehet használni.

2. Wolverine’s Claws

Aki használta már Rozsomák karmait, az biztosan nem lepődik meg, hogy a lista második helyezettje lett a Mythic tárgy. Konzisztensen osztja a masszív sebzést, gyorsít és életerő regenerációt is kölcsönöz. Nem nagyon van mit részletezni ezen, egyszerűen csak használd, ha megteheted, nem lehet vele hibázni.

1. Iron Man’s Unibeam

Ahogy az előbb is írtam, ha volt már szerencséd használni a Unibeamet, akkor onnantól kezdve biztosan nem néztél már vissza. Vasember lövege piszkosul erős, mindenen áthatol és még ha falon keresztül is talál el, legalább 90 sebzést kioszt. Két sugár és máris azon találjuk magunkat, hogy a következő Battle Royale meccset keressük.

Szerencsére sokan pályáznak rá, valamint a Vasember NPC-t sem egyszerű legyűrni, így nem minden esetben találkozunk vele.

Cloud

Korábbi cikkek

Feltörték a PS Portalt, hogy fussanak a PSP játékok, de sosem fogjuk látni

2024.04.04. - Most már hivatalos: A PlayStation Portal, amit a Sony eredetileg a PlayStation 5-höz…

29 perc telt el azóta...

Botrány: halálos fenyegetések miatt fújták le a Nintendo bemutatóit

Gábor János 2024.04.04. - A japán rendőrség a jelentések szerint letartóztatott egy személyt, akit azzal…

59 perc telt el azóta...

Itt a játék, amiben egyesül a Starfield, a Star Citizen és a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.03. - Az elmúlt évek egyik legérdekesebb kooperatív sci-fi játéka, a Jump Ship…

12 óra telt el azóta...

Több milliárd, a Chrome inkognitó módjában gyűjtött adatot töröl a Google

Bódi Dániel 2024.04.03. - Nem egy párhuzamos dimenzióban, hanem a mi valóságunkban "nyertek meg" egy…

13 óra telt el azóta...

Ezekkel a játékmódokkal startol a Warzone Season 3: itt a Rebirth Ranked

2024.04.03. – Április harmadikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III harmadik,…

15 óra telt el azóta...

Sosem volt még ilyen olcsó hazánkban az RTX 4070 Super, de nem árt sietni

2024.04.03. – Az Nvidia 2024 januárjában jelentette be a "Super" kártyáit. A 4070 Super és…

15 óra telt el azóta...