Gaming

Egy bennfentes szerint már nagyon közel van a GTA 6 bejelentés

Mindenki tudja, hogy az elmúlt években rengeteg pletyka és szivárgás látott napvilágot a GTA 6 megjelenésével kapcsolatban. A következő generációs konzolok bejelentéséhez és megjelenéséhez közeledve ezek a spekulációk megszaporodtak. Természetesen a Rockstar Games részéről hivatalos bejelentés még nem történt, ám mindig jön valaki, aki megmondja a tutit.

Elvileg hamarosan tényleg bejelentik a GTA 6-ot.

Erről egy jól ismert, általában biztos infót kiszivárogtató bennfentes adott most hírt a Twitteren. Foxygames szerint a Sony és a Rockstar hamarosan friss híreket oszt meg a következő GTA játékról. Ezzel együtt bejelentésre kerül egy Sony-Rockstar GTA 6 partnerség is, a Grand Theft Auto 5 és a GTA Online Enhanced Edition megjelenése után, 2021-ben.

„Ez egy nagy üzlet!” – tette hozzá a bennfentes.

(A 2012 csak elgépelés a tweetben). A partnerség alapja valószínűleg az a korábbi pletyka, melyről még augusztusban írtunk. Akkor egy pletyka azt állította, hogy a Sony megkereste a Rockstart, hogy 750 millió dollárért cserébe a GTA 6 legyen PS5 exkluzív egy darabig. Azt tudjuk, hogy a Sony például az Activision esetében kötött hasonló megállapodást. Mind a Modern Warfare, mind a Black Ops Cold War esetében vannak PlayStation exkluzív tartalmak.

Ez alapján nem lenne meglepő, ha a GTA esetében is ilyesmit tervezne a Sony. Ha a megkeresés azonban igaz, az azt is jelenti, hogy készül a GTA6. Sokan ugyanakkor megcáfolták ezt a hírt, mondván a Sony sosem fizetne ennyi pénzt egy kis exkluzív tartalomért.

Az eddigi tervek szerint a GTA V továbbfejlesztett verzióját 2021-ben adják ki, az Online része pedig az első három hónapban ingyenesen játszható és exkluzív lesz PS5-ön.

Ezenkívül a Foxygames kijelentette, hogy a Rockstar olyan lenyűgöző dolgokra képes a PS5 ultragyors SSD meghajtójával, amelyet a játékosok „el sem hinnének”. Bármi is történik tehát az SSD-vel, azt valószínűleg felhasználják a következő GTA-hoz.

Csak az idő fogja eldönteni, hogy ezek a hírek végül megvalósulnak-e. Ez persze nem változtat azon a tényen, hogy a rajongók nagyon várják már a hivatalos bejelentést. Vajon mikor jön el?

 

DV

Korábbi cikkek

Android-újítás: koppintással azonosíthatod az idegen számot

Gábor János 2024.04.08. - A világot nem váltja meg, nagyon egyszerű elven működik, mégis hiánypótló…

9 perc telt el azóta...

Megőrülsz – Valaki förtelmes PC-t épített ennek a gitárnak a belsejébe

2024.04.08. - A kreativitásnak egyszerűen nincs határa, ami bizony akkor is érvényes, amikor valaki számítógépet…

1 óra telt el azóta...

Kiszivárgott a Microsoft levele: az új Xbox nagy technikai ugrás lesz

Gábor János 2024.04.08. - A Windows Central új jelentése az Xbox elnökének, Sarah Bondnak a…

2 óra telt el azóta...

Közelharcban erős: így szereld fel a Warzone legújabb SMG-jét

2024.04.07. – A Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja néhány nappal ezelőtt, április harmadikán vette kezdetét.…

15 óra telt el azóta...

Ezt tudja manapság egy gamer laptop 2 millió forintért

2024.04.07. – Egy időben meglehetősen rossz volt a gamer laptopok megítélése. Tegyük hozzá, hogy nem…

15 óra telt el azóta...

A Valve gyakorlatilag teljesen megölte a külsős Counter-Strike 2 oldalakat

2024.04.07. – A Valve nem sokat pihent a Major után. A Counter-Strike 2 Majort a CSGOEmpire gárdája…

16 óra telt el azóta...