EA Sports FC

Ezek voltak a FIFA 21 legnépszerűbb játékosai az első héten

Már lassan egy hete nyüstölhetjük a FIFA 21-et a Web Appon keresztül. Ez idő alatt volt pár szerencsés játékos, aki lehetőséget kapott arra , hogy már a teljes játékkal játszhasson, de október hatodikával hivatalosan is elstartolt a szezon. A Champion’s és az Ultimate Edition tulajdonosai már játszhatják a játékot, ők most egészen péntekig előnyt élveznek. Akkor viszont elindul a nagy roham, globálisan mindenki számára elérhetővé válik a játék és a 21-es verzió hivatalosan is útnak indul.

A piac a Web App miatt már egy teljes hete aktív, a játékeléréssel rendelkezők pedig bőven forgatták bele a Coint. A különböző játékstatisztikákkal foglalkozó oldalak pedig elkezdték pörgetni a számokat az oldalakra. Kiderült, hogy kik azok a játékosok, akik a legnépszerűbbek a FIFA 21 játékosok körében a játék elején. Ahogy arra idén lehetett számítani, a Premier League játékosai ott vannak a legjobbak között. Most egy rakás kiemelkedő focista vándorolt az angolokhoz, ez pedig meglátszik a statisztikákon is.

5. Richarlison

Az Everton kiváló támadója idén is valószínűleg nagy közkedveltségnek fog örvendeni. Jól cselez, az átlagnál jóval gyorsabb és kiválóan fejezi be a helyzeteit. Arról nem is beszélve, hogy brazil lévén több kombinációs lehetőséget is kínál a játékosoknak. Mondjuk meg is kérik érte az árát. Több mint 16600 mérkőzésen használták, s mind PS-en, mind pedig Xboxon 40 ezer Coin fölött áll most az ára.

4. Lucas Hernández

A Bayern München francia középhátvéde már a tavalyi évben is ott volt a szezonkezdésnél, még OTW lapot is kapott. Aztán sajnos megsérült a valóságban, így gyorsan elszaladt mellette a meta. Ezúttal újra megpróbálhatja rányomni a pecsétjét a játékra, s ebben sokan segítenek is neki. Szintén több mint 16 ezer csapatban fordult meg, ára viszont sokkal kedvezőbb, 16 ezer körül már hozzá lehet jutni.

3. Lucas

A Tottenham játékosa esetében pontosan ugyan az a helyzet, mint Richarlisonnál. Kiváló linkeket tudunk vele generálni, ráadásul a világ jelenlegi legerősebb bajnokságában játszik. Nem riad meg a cseleket igénylő helyzetektől sem, bár igazán borsos áron csatlakozhat csak hozzánk. 80 ezer Coin körül kínálják.

2. Paulinho

Paulinho több mint 17 ezerszer lett játszva a FIFA 21 első hetében. A Kínában légióskodó brazil egy kiváló olcsó megoldása lehet egy kezdő keret középpályájára. Nemzetisége miatt pedig a listáról két játékossal is kiválóan működik együtt.

1. Marcos Llorente

A fiatal spanyol középpályás egyértelműen a játék legkelendőbb játékosa jelenleg. Kiváló statisztikákkal rendelkezik, ráadásul az Atletico Madrid klub, a nemzetisége és úgy általában a La Liga igencsak hívogatóvá teszi. Ha a későbbiekben speciális kártyát is kap, biztosan a meta közelében lesz.

A top ötöt részleteztük, de íme a top 10 legnépszerűbb játékos egyetlen képen:

Cloud

Korábbi cikkek

Jön a Mátrix 5. része, és ez nem biztos, hogy rossz hír

Gábor János 2024.04.04. - Annak ellenére is belevág a Warner Bros. egy ötödik Mátrix film…

25 perc telt el azóta...

Feltörték a PS Portalt, hogy fussanak a PSP játékok, de sosem fogjuk látni

2024.04.04. - Most már hivatalos: A PlayStation Portal, amit a Sony eredetileg a PlayStation 5-höz…

1 óra telt el azóta...

Botrány: halálos fenyegetések miatt fújták le a Nintendo bemutatóit

Gábor János 2024.04.04. - A japán rendőrség a jelentések szerint letartóztatott egy személyt, akit azzal…

2 óra telt el azóta...

Itt a játék, amiben egyesül a Starfield, a Star Citizen és a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.03. - Az elmúlt évek egyik legérdekesebb kooperatív sci-fi játéka, a Jump Ship…

13 óra telt el azóta...

Több milliárd, a Chrome inkognitó módjában gyűjtött adatot töröl a Google

Bódi Dániel 2024.04.03. - Nem egy párhuzamos dimenzióban, hanem a mi valóságunkban "nyertek meg" egy…

14 óra telt el azóta...

Ezekkel a játékmódokkal startol a Warzone Season 3: itt a Rebirth Ranked

2024.04.03. – Április harmadikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III harmadik,…

16 óra telt el azóta...