EA Sports FC

Félelmetes Team of the Week kerettel startolhat el a FIFA 21

Néhány hete elstartoltak a nagyobb futballbajnokságok, sajnos még mindig kontrollált keretek között. Nincsenek nézők, de legalább ezúttal minden meccs zökkenőmentesen meg van tartva. Reméljük, ezzel a kijelentéssel nem kiabáltunk el semmit, de ha ilyen körülmények kellenek ahhoz, hogy kedvenc sportunk ne vonuljon újra több hónapos szünetre, úgy gondolom, hogy mindenki el fogja fogadni mindezt. Ráadásul a játékosok számára is így a jobb. A hosszú kényszerpihenő után sok játékos formája visszaesett, valamint egyre több sérülés ütötte fel a fejét. Nem ahhoz vannak szokva a focisták, hogy megtörik a szezonvégi formát hónapokra, ezúttal jó lenne mindezt elkerülni.

Az EA Sports pedig nagyon örül annak, hogy a foci él és virul, ugyanis szerdától elérhető a FIFA 21 Web App, vagyis elkezdődik az új idény. Egy hétre vagyunk a játék megjelenésétől, az előkészületi fázisban pedig a kanadai cég meg szokta engedni a játékosoknak, hogy szabadon alakítsák csapatukat. Élesedik a piac, nyithatunk pakkokat és dolgozhatunk a kezdőnkön. Így a játék megjelenésekor nem kell mindent nulláról kezdeni.

A premiert az EA egy teljesen új Team of the Week kerettel fogja megdobni. A speciális játékosokat már szerda este megtalálhatjuk majd a FIFA 21 pakkjaiban, így érdemes lesz csomagokat nyitni és Coint farmolni az applikáción keresztül. Összességében nincs hatása a kanadaiaknak arra, hogy milyen játékosokat pakolnak a keretbe, ugyanis minden a húsvér játékosok teljesítményén múlik. Az EA Sports szerencséjére az európai futball porondján több kiemelkedő játékos is kiválót alkotott, így könnyen lehet, hogy a Team of the Week 1 lesz hosszú ideig a legminőségibb speciális keret a FIFA 21-ben.

Ahogy azt a FIFA 20 esetében is minden héten megtettük, megnéztük, hogy kik azok a játékosok, akik maradandót alkottak a héten és bekerülhetnek a Team of the Week válogatásba. Ezúttal első sorban a Premier League és a La Liga remekelt.

Kiemelkedő játékosok:

Jamie Vardy (Leicester City)

Vardy oroszlánrészt vállalt a Manchester City elleni győzelemben. Nagy meglepetésre a Rókák 5 gólt rámoltak a manchesteri gárdának, míg Guardiola csapata erre csak két találattal tudott válaszolni. Otthon is hatalmas teljesítmény lenne mindez a bajnokesélyes ellen, ám mindezt Vardyék az Etihadban hozták össze, vagyis idegenben fektették két vállra a Cityt. Jamie Vardy három találatot jegyzett.

Ansu Fati (FC Barcelona)

A tizenhét esztendős Ansu Fati egyértelműen a gránátvörös-kékek legjobb és legaktívabb játékosa volt a hétvégén. Két gólt jegyzett a Villareal ellen, ám kora miatt nem kaphatta meg a meccs emberének járó díjat. Azt ugyanis egy sörmárka reklámozza, ő pedig kiskorú még. Ám ez az EA-t biztosan nem állítja meg abban, hogy bekerüljön az első FIFA 21-es TOTW csapatba.

Wissam Ben Yedder (AS Monaco)

A tavalyi év egyik legrettegettebb játékosa a FIFA 21-ben is jól startolhat. Ha van humorérzéke a kanadai cégnek, akkor már az első héten speciális lappal kezd Ben Yedder, aki a Strasbourg ellen kettőt is vágott, így ember hátrányban is meg tudták nyerni a mérkőzést.

Luis Suárez (Atletico Madrid)

Furcsa Suárez nevét az Atletico Madriddal összeegyeztetni még, de ha így teljesít hétről-hétre a klasszis, akkor könnyedén hozzászokhatunk majd. Első éles bajnokiján új csapatában két gólt is villantott, ezzel beállítva a 6-1-es végeredményt a Granada ellen.

Diogo Jota (Liverpool FC)

Kemény első hónapon van túl a Liverpool. Szeptemberben az újonc Leeds ellen, majd a Chelsea és az Arsenal ellen is pályára kellett lépnie a regnáló bajnoknak. Egyik mérkőzés sem tűnt sétának a parkban, mégis 9 ponttal áll a tabella második fokán Jürgen Klopp csapata. Az Arsenal elleni találkozón az új szerzemény Diogo Jota is pályára lépett, aki egyből góllal hálálta meg mindezt. Nem biztos, hogy meg fogja tudni bontani a Mané-Firmino-Salah hármast, viszont első számú cserének tűnik a fiatal portugál.

Íme a teljes TOTW predikciónk:

  • GK: Mike Maignan – Lille
  • GK: Karl Darlow – Newcastle United
  • RB: Daniel Wass – Valencia
  • RWB: Jesus Corona – FC Porto
  • LWB: Ayrton – Spartak Moscow
  • CB: Sergio Ramos – Real Madrid
  • CB: Ruben Dias – Benfica
  • CM: Jordan Veretout – Rome FC (AS Roma)
  • CAM: Bruno Fernandes – Manchester United
  • CAM: Alejandro Gomez – Atalanta
  • RM: Daniel Caligiuri– Augsburg
  • RW: Hirving Lozano – Napoli
  • LW: Ansu Fati – FC Barcelona
  • LW: Diogo Jota – Liverpool FC
  • CF: Dries Mertens – Napoli
  • ST: Niklas Füllkrug – Werder Bremen
  • ST: Andrej Kramaric – Hoffenheim
  • ST: Wissam Ben Yedder – AS Monaco
  • ST: Jamie Vardy – Leicester City
  • ST: Luis Suarez – Atletico Madrid
  • ST: Callum Robinson – West Bromwich Albion

Cloud

Korábbi cikkek

Ezzel a Warzone fegyverrel darálj a Season 2 utolsó óráiban

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy…

9 óra telt el azóta...

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

2024.04.02. – Az elmúlt időszakban aranykorukat élik a gamer monitorok. A legutóbbi elemzések, kutatások kimutatták, hogy…

9 óra telt el azóta...

Tudományosan bizonyították, hogy van, aki több FPS-t lát, mint az átlag

2024.04.02. – Hosszú évekig a 60 Hz-es LCD monitorok uralták a piacot. Ez azt jelenti,…

9 óra telt el azóta...

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

10 óra telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

10 óra telt el azóta...

Egy orosz hacker Switch-re portolja a Grand Theft Auto V-öt

2024.04.02. - Amikor előkerül az örökzöld téma, hogy PC-t, vagy konzolt vegyen az ember, előbbi…

12 óra telt el azóta...