League of Legends

Egy őrületes LoL exploit miatt Sylas folyamatosan ultizhat

Sylas teljes képességtára arra épül, hogy ultijával mások végső képességét lopkodja a megfelelő időben. Egy tökéletes Ornn ulti lopás például megfordíthatja egy mérkőzés állását is, ezért is kell óvatosan bánni a „wombo-combo” kompozíciókkal a megjelenése óta. Viszont sajnos van egy gyengesége, egy bizonyos ideig nem tudja újból ellopni ugyanannak a karakternek a végső képességét. Ez némiképp behatárolja a lehetőségeket a hőssel.

Egy új exploit viszont új lehetőségeket adott a már egyébként is irtózatosan erős hősnek. Kha’Zix képes olyan szinten megzavarni Sylas-t, hogy a demaciai mage örökre el tudja lopni ellenfeleinek nemcsak az ultiját, hanem a normál képességeit is.

 

Vandiril, a League of Legends közösség egyik legnagyobb bug-vadásza bukkant rá a hibára. Rájött, hogy ha Sylas a hatos és a tízes szint között lop ultit, egy hiba lehetővé teheti számára, hogy használat után is a rendelkezésére álljon a képesség.

Majd, amint Slyas eléri a 11-es szintet, ha ellopja Kha’Zix ultiján, a többi képességét is meg tudja szerezni. A játék ugyanis az ultival együtt felkínálja a rovarszerű karakter evolúcióit, s ha választunk közülük, Sylas képességei is átalakulnak.

 

A leghajmeresztőbb rész a témában az, hogy ha a W képességet fejleszti Sylas, akkor valamiért a játék ráhelyezi az összes loppott ulti animációját a W-re és még a statokat is megtartja. Így tudunk három irányba Graves ultizni, vagy éppen Nami cunamizni.

Az exploit a 10.19-es frissítéssel jelent meg a játékban, így relatíve frissnek tekinthető. A Riot Games még nem reagált hivatalosan az esetre, de nem lennénk meglepve, hogy ha eljut hozzájuk a hír, átmeneti ideig felfüggesztik Sylast. A 10.20-as frissítés megjelenése jövő hét közepén várható.

Cloud

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

4 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

4 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

4 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

4 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

5 óra telt el azóta...

Szex, idegen paraziták és Semmelweis doktor – Bődületes áprilisi film és sorozatkínálat a Netflixen

Bódi Dániel 2024.04.01. - Nem mintha eddig lehetett volna okunk a panaszra, de úgy tűnik…

7 óra telt el azóta...