Gaming

Akciófigyelő: 10 ezer forint helyett ingyen vihető a GTA V Premium Edition

Már gyanús volt, hogy nemrég az Epic kötelezővé tette a kétlépcsős azonosító használatát, amennyiben le akarunk csapni a heti ingyen játékra. Múlthéten már úgy gondoltak, hogy inkább nem árulják el az e heti felhozatal címeit, reggelre pedig már mindenki arról beszélt, hogy a GTA V kerül majd be az ingyenes kínálatba.

Ez így is lett, ugyanis a GTA V bekerült a kalapba, azaz mindenki ingyen behúzhatja. A játék pedig természetesen örökre megmarad.

Ehhez csupán egy Epic fiókra van szükségünk, ha még esetleg nem lenne. Na meg a kétlépcsős azonosítást is be kell kapcsolnunk (ehhez itt találtok segítséget). A játékot eredetileg 30 dollárért, azaz 10 ezer forintért lehet megvásárolni, ezúttal viszont nyugodtan mindenki a zsebében hagyhatja azt a 10 ezer forintot.

 

A GTA V Los Santos városába kalauzol el, a korábbi részekhez hasonlóan, ahol három nehézfiú életét irányíthatjuk, akik mind teljesen különböző élethelyzetből érkeztek és a karaktereik is nagyban különböznek. A játék egyetlen percig sem hazudtolja meg a tipikus Grand Theft Autós hangulatot, azaz ezúttal is a rablások, fosztogatások és autós üldözések kerültek a középpontba. Persze a történet szál is rendkívül erős lett és akkor az online részről nem is beszéltünk, ami hiába játszódik ugyanott, mégis teljesen más világ a többi játékosnak köszönhetően.

Az ajánlatot erre találjátok.

Sajnos továbbra is küzdenek a szerverproblémákkal. Így lehet némi időbe fog kerülni, mire sikerül behúzni az akciót. Viszont egészen jövőhét csütörtökig van idő a játék beszerzésére.

Ha lecsapnátok az akcióra, de kell egy kis segítség, hogyan is kezdjetek bele a GTA Online-ba, nézzétek meg a videónkat a témában, ebben minden fontos kérdésre válaszolunk!

 

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

DV

Korábbi cikkek

Végre: ekkor mutatja be a Bungie az elhalasztott Destiny 2 bővítményt

Gábor János 2024.04.03. - A Bungie jövő héten tervezi bemutatni a korábban elhalasztott Destiny 2…

23 perc telt el azóta...

Ezzel a Warzone fegyverrel darálj a Season 2 utolsó óráiban

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy…

14 óra telt el azóta...

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

2024.04.02. – Az elmúlt időszakban aranykorukat élik a gamer monitorok. A legutóbbi elemzések, kutatások kimutatták, hogy…

14 óra telt el azóta...

Tudományosan bizonyították, hogy van, aki több FPS-t lát, mint az átlag

2024.04.02. – Hosszú évekig a 60 Hz-es LCD monitorok uralták a piacot. Ez azt jelenti,…

14 óra telt el azóta...

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

15 óra telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

15 óra telt el azóta...