A híres amerikai streamer soha sem arról volt híres, hogy játék közben többismeretlenes egyenleteket old meg. Most sem ez a helyzet.

Biztosan mindenki érzett már olyat: „ez bizony nem az én napom„. Nos, Tyler1 legutóbb pontosan ezt érezhette, amikor egy mérkőzésen a dzsungelben kötött ki, szerencsétlenségére pedig mindezt még streamelte is.

Maradjunk annyiban, hogy a világhírű Draven main nem mozog túlságosan otthonosan a fák között. Csapatával viszont komoly előnyre tehetett volna szert, amikor a szóban forgó mérkőzés 22. percében már megszerezhették volna maguknak az Ocean Dragon Soult. Mivel az ellenfél jungler játékosa éppen feléledt, úgymond „ingyen” Soulnak volt tekinthető a helyzet.

Csakhogy Tyler1 irányította Olafot, így bőven megvolt a clown fiesta esélye.

 

Sikerült a lehető legrosszabb ütemben rátenyerelnie a Smite-ra, így az ellenfél lövésze, Caitlyn, köszönte szépen az ajándék sárkányt.

Ez volt az utolsó csepp, Tyler azonnal kiborult és artikulálatlanul ordibálni kezdett. A kontrollálatlan kapálózás közben sikerült eltörnie felhallgatóját, valamint rendesen megijesztenie a mögötte pihenő macskáját. A bénázás végeredménye egy feladáskérelem (surrender vote) indítása volt.

Látszik, hogy mostanában csend volt a híres streamer körül, már nagyon kellett neki egy ilyen jellegű balhé, hogy újból relevánsnak tűnjön a média szemében. Ha úgy vesszük, elérte amit akart, az olyan oldalak is írtak például az esetről, mint a Dotesports.

Ha helyén kezeljük a látottakat, akkor egy jóleső nevetés erejéig mindenképpen megérte a jelenet.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×