Gaming

Lassú víz, partot mos – Bluerzorék magabiztos játékkal verték az IZI-t

A Solary legyőzésével 1:0-val indított a francia bajnokságban a GamersOrigin. Az első hét második játéknapján Toucouille volt csapatával, az IZI Dreams-zel kellett szembenéznie bluerzoréknak, akik vereséggel indították a tornát. A mérkőzés rövid összefoglalója következik:

Toucoulille tegnapi Lucianje biztosan félelmet keltett excsapatában, hiszen a tiltólistán ezúttal ő is megjelent. Ennek köszönhetően Qiyana túlélte a tiltási fázist, így első pickként hozhatta el a GO. A válasz erre egy Elise, valamint egy Miss Fortune volt. XDSMILEY most is megkapta az Apheliost, valamint Cassio érkezett Toucuillehez. A második tiltási fázisban topon volt a hangsúly, hiszen 3 karaktert is elvettek a felső ösvényesektől. Végül az IZInél Mordekaiser, a GO-nál pedig GP került a felső ösvényre.

A játék elején rögtön egy 5 emberes invaddel próbálta meglepni az IZI a GamersOrigin csapatát. Hustlinbeast passzív védekezésének köszönhetően, időben észrevette a veszélyt, és csak flasht a flashért cserélt a két support. Bloody azonban itt nem állt le. Elise-szel folyamatosan próbálta kihasználni az early advantaget, és minél többször piszkálni bluerzor hercegnőjét.

Az IZI Dreams erősen scalelő karaktereiknek köszönhetően a GO kénytelen volt feláldozni mind a sárkányt, mind a Rift Heraldot, de a 13. percben ők is megérkeztek a pályára.

Az első hibája az IZI-nek, hogy a miden eleresztett Hírnők NULLA aranyat adott a csapatnak. Hiába szakított be 3 platet, Orianna nem állt elég közel a toronyhoz, így lemaradt a plusz aranyról. A Dreams ezután a sárkánnyal próbált kompenzálni, de arra nem figyeltek, hogy a GamersOrigin 4 tagja a környéken ólálkodik. Bluerzor Qiyana ultiját kihasználva, és HustlinBeast rettentő jelenlététől az IZI hátrébb lépett, ennek köszönhetően a magyar dzsungeles belopta a hegy sárkányt.

De itt nem állt meg a GO!

Gravitonos ultijával, XDSMILEY tökéletesen tálalta fel Cassionak a killeket, melybe bluerzor assasinja is besegített. Hiába érkezett Vince a TP-vel, már csak a menekülő IZI játékosok hűlt helyét, és saját sírját láthatta megérkezése után. 3 gyilkossággal, 1 hegy sárkánnyal, és az akció közben farming szimulátort játszó Shemekkel vághatott neki a GO a mid gamenek.

A makró játékukra ezután se lehetett panasz az IZInek. 2 tornyot sikerült cserélniük az egyért cserébe, amivel botot és midet tudták megnyitni. Megérkezett a játék második hírnőke is, melyre ismét mind a 2 csapat rástartolt ezúttal a GO volt jobb pozícióban. Bluerzor be is húzta a lila sutyerákot, HustlinbeasT pedig rögtön támadott. Toucouille ezzel az akcióval két killel is gazdagodott, és félelmetesre nőtte ki magát.

A GO agresszív elkapásokkal operált, aminek köszönhetően uralták a játék középső szakaszát. Szépen halmozták az arany előnyt, azonban ekkor érkezett Miss Fortune és a Baron. A 24. percben időben észlelte LaFleur az ellenfelet és ultijával szépen megtépázta a piros-feketék sorait. Bár bluerzor biztosítani tudta az objektumot, három ember is életét vesztette, ami lassításra ösztönözte a GamersOrigint.

És a GO várt. Szereztek még 1 sárkányt, így már csak egyre volt szükségük a Cloud Soulhoz. Az IZI Dreams teljesen kiszorult a riverből, és egy utolsó szalmaszálként midre próbáltak lefordulni. A GamersOrigin behúzta a sárkányt és amilyen gyorsan csak tudott, ment az inhibitor torony védelmére. Szoros csatát követően Vince terült a földre, és az IZI Dreamsnek muszáj volt menekülnie, de resetelni már nem volt idejük.

Az érkező Baronra fél életekkel kacsintgattak, amit a GO ki is használt, és azon nyomban letörölték a pályáról az IZI megmaradt tagjait. A Baronra se volt szükségük, topon nyomultak végig, ahol az újraéledő IZI Dreamsesek ugyan próbáltak még védekezni, de 33 perc alatt leomlott a Nexusuk.

A GamersOrigin így 2:0-val indította az LFL-t és holtversenyben első helyen áll. Jövőhéten a Misfits Premier, valamint az LDLC OL lesz az ellenfelük.

Cloud

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

4 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

4 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

4 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

5 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

5 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

6 óra telt el azóta...