A Final Fantasy XV az egyik legnépszerűbb cím a sorozatban, amiből most egy koreai és egy kínai fejlesztő készít MMORPG-t mobilra.

Függetlenül attól, hogy valaki a sorozat rajongója, vagy sem, a Final Fantasy franchise az egyik legnagyobb és legnépszerűbb a videojáték-iparban. A Final Fantasy XV ráadásul még olyan játékosokat is bevonzott, akik korábban egyetlen FF címmel sem játszottak. 2019 októberéig több mint 8.9 millió példányt adtak el belőle világszerte, a rövidített változat, a Final Fantasy: Pocket Edition pedig tavaly jelent meg.

 

Most úgy fest, hogy a címből egy MMORPG is készül, kizárólag mobilra, fejlesztője pedig nem közvetlenül a Square Enix lesz, hanem a JSC Games nevű koreai és a GAEA Mobile nevet viselő kínai fejlesztőcég. A játék Unreal Engine motor alatt fut majd – írja a GameByte.

A Final Fantasy XV: MMORPG ugyanabban a világban játszódik, mint az eredeti játék, a történet pedig akkor veszi kezdetét, amikor Noctis elindul kalandozni. A játék a tervek szerint több új helyszínt is tartogat, amelyeket korábban nem láthattunk. Megjelenési dátum egyelőre ugyan nincs, de annyit lehet tudni, hogy a cím először Kínában jelenik meg.

Szerinted jó ötlet volt a Final Fantasy XV MMORPG megalkotása kizárólag mobilon?

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×