Kategóriák
OkosóraTartozékokTechTöbb tartozék

Xiaomi Mi Band 6 Okosóra

14 990 Ft

Színes 1.56″ AMOLED érintőkijelző
50 m-ig vízálló
Android, iOS kompatibilitás


Garancia:
12 hónap

Elfogyott

Értesítést kérek

Leírás

Mi Smart Band 6

Egy lépéssel mások előtt

A világ No.1 okoskarkötője.

blank

Teljes képernyős 1,56″-es kijelző

60+ kijelző közül választhatsz

AMOLED kijelző

326 ppi, akár egy okostelefon kijelző

30-féle fitnesz mód

6-féle fitnesz mód automatikus felismerése

Pulzusmérés

Változás követés

SpO₂ követés

Követi az alvási légzés minőségét

50 m-es vízállóság*

50 m-es vízállóság*

14 napos extra hosszú akkumulátor idő

Akku kímélő üzemmód a meghosszabbított akkumuidőhöz

Mágneses töltés

Közvetlen töltés, nincs szükség a szíj eltávolítására

Még több információ egy szempillantás alatt

Továbbfejlesztett*, teljes képernyős, 1,56″-es AMOLED kijelző. Könnyedén ellenőrizheted a szöveges üzeneteket, hívásokat és értesítéseket egy pillanat alatt.

50%-kal megnövelt kijelző terület

A kijelző növekedési aránya egy körülbelüli érték.*

blank

Pontosan vágott élek
Kiváló klasszikus forma

A Mi Smart Band 6 megtartotta a klasszikus formát
az innovatív, nagy kijelzővel és lekerekített élekkel,
így kényelmes viseletet és megjelenést biztosít.

blank

326ppi AMOLED kijelző Még a cica bajsza is kristálytisztán látható

Most először a nagyméretű AMOLED kijelzőn te állíthatod be az egyedi hátteret, ami lehet az egyik szeretetted képe, a kiskedvenced, vagy a kedvenc műalkotásod, így akármikor a csuklódra nézel, vidámabb lesz a napod.

blank

Tedd egyedivé az okoskarkötőd

Az alkalmazás 60+ beépített kijelző dizájnnal rendelkezik, amelyet kifejezetten a teljes képernyőre terveztek, és könnyedén olvashatóvá válnak, amikor megemeled a csuklódat.

blank

6 különböző szín az
egyéniséged kifejezésére

Vidám sárga, vagy elegáns csontfehér?
Válaszd ki leginkább hozzád illő színt!

blank

Fekete | Kék | Narancssárga | Citromsárga | Olívazöld | Csontfehér

*A Mi Smart Band 6 fekete szíjjat tartalmaz, a többi színt külön vásárolhatod meg.

ISMERD MEG
A TESTED
MŰKÖDÉSÉT, ÉLJ
EGÉSZSÉGESEBB
ÉLETET

Elemezd az éjszakai alvás légzésminőségét! Aludj biztonságosan és egészségesen!

Figyeld a vér éjszakai oxigéntelítettségi szintjét és elemezd az alvási légzésed minőségét, így nyomon követheted az alvásminőséged.

blank

Alvásfigyelő Segíti a pihentető éjszakai alvást

A Smart Band pontosan rögzíti az alvás időtartamát, a mély alvást, a könnyű alvást és a REM-szakaszt a pulzusszám változásai alapján, és tudományos tanácsokat ad, amelyek segítenek a rendszeres alvási szokások kialakításában.

24 órás pulzusmérés
Mindig szem előtt tartja az egészséged

A beépített PPG bioszenzor méri a pulzusod, nyomon követi az alacsony és magas pulzusszámot edzés és pihenés közben.

blank

blank

Még több egészségügyi funkció Teljesen feltérképezi a fizikai állapotodat

Személyes tevékenységi intelligencia

A személyes aktivitási intelligencia a nemed, korod, pulzusszámod és egyéb adatok alapján kalkulál egy értéket, és javaslatokat ad olyan tevékenységekre, amelyekkel javíthatsz a pontszámodon.

Stresszfigyelő

Nyomon követi a stressz-szinted, és javaslatokat ad a stressz enyhítésére és a stresszből való felépülésre.

Légzőgyakorlatok

Lazítsd el pillanatok alatt a tested és az elméd egy 1-5 percig tartó, irányított légzőgyakorlattal, a Belégzési mintát követve.

Női egészségügyi nyomon követés

Figyeli a ciklusod mintáit, naplózza a periódusokat és nyomon követi az ovulációt. A Mi Smart Band 6 rezgéssel előre tudatja veled, hogy hol tartasz a ciklusodban, így emiatt sem kell többet aggódnod

30-féle fitnesz mód Személyiedző a csuklódon

A Mi Smart Band 6 már 19 új fitneszmóddal rendelkezik, mint például a HIIT, a kosárlabda, a boksz és zumba. Az edzés időtartama, az elégetett kalóriák és a pulzusszám is könnyedén követhető, ami hatékonyabbá teszi az edzést.

Kosárlabda mód

A kosárazás egy remek kardió edzés, amely segíthet javítani a reakcióidődet, oldja a stresszt és fejleszti a csapatmunkát.

Zumba mód

Pörgesd fel a pulzusod a zene ritmusára. Hallgasd a zenét, és engedd a testednek, hogy kövesse az ütemet.

Boksz mód

A Mi Band 6 kerek és kompakt, így könnyen hordhatod fáslival és bokszkesztyűvel, hogy rögzíthesd az edzésadatokat.

6-féle fitneszmód automatikus felismerése Mindig készen áll a futásra

Automatikusan felismeri ezt a 6 edzésmódot: kültéri futás, futópad, evezőgép, ellipszis, gyaloglás, kerékpározás, így neked csak az edzésre kell összpontosítani.

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérő

50 méteres vízállóság Automatikus úszásnem felismerés

Az 5 ATM vízállósági besorolás* azt jelenti, hogy a Mi Smart Band 6-ot uszodában vagy szörfözéshez is horhatod. Úszás közben öt különböző úszási stílus közül választhatsz a pontosabb követés érdekében.

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérő
>

Mágneses töltés Tartós akkumulátor

nap

Az akkumulátor élettartama gyakori használat mellett*

14 nap

Az akkumulátor élettartama normál üzemmódban*

19 nap

Az akkumulátor élettartama energiatakarékos mó

Hasznos funkciók, amiket szeretni fogsz

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőTétlenségi riasztások

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőZenelejátszás

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőTelefonkereső

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőTelefon némítása**

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőDND
Ne zavarj

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőTelefon feloldása (csak MIUI)

** (csak Android esetén)

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőBejövő hívás értesítés

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőIdőjárás előrejelzés

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőVisszaszámláló

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőNaptár emlékeztető

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőEsemény emlékeztető

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőÜzenet értesítő

Megjegyzések:*No 1. okoskarkötő márka a világon. A Canalys okoskarkötő modellszintű szállítási becslései, alap karkötő kategória, 2020. negyedik negyedév

*A Mi Smart Band 6 kijelző mérete körülbelül 50% -kal nagyobb a Mi Smart Band 5-höz képest. A Huami Labs-tól kapott adatok.

*Testreszabott kijelző: A karkötők egy része támogatja az egyéni tartalmat, lehetővé téve a kedvenc vagy leggyakrabban használt funkciók megjelenítését a kijelzőn az igényeidnek megfelelően.

*A női egészség nyomon követése: Ezt a funkciót semmilyen orvosi célra nem szabad felhasználni vagy arra hagyatkozni. Lehet, hogy nem pontosan megjósolja a menstruációs ciklusaid vagy a kapcsolódó információkat. Minden adatot és nyomon követést csak saját célra szabad felhasználni.

*Az SpO₂ funkció nem diagnosztizálásra, megelőzésre, monitorozásra, előrejelzésre, bármely betegség előrejelzésére, fiziológiai folyamatok vizsgálatára vagy bármilyen más orvosi célra szolgál. Minden adatot és nyomon követést csak jólét és saját célból szabad felhasználni. Ha rosszul érzed magad, kérjük, használj professzionális orvosi eszközöket, vagy fordulj orvoshoz.

*50 m vízállóság: Az 50 m vízállóság a GB/T 30106-2013 szabványon alapul, és a Kínai Nemzeti Horológiai Minőség-felügyeleti és Vizsgálati Központ tesztelte. Vízállósági jelentések száma: Mi Smart Band 6: QT2012060. A vízállósági osztályzat 5 ATM (ami 50 m mélységnek felel meg a víz alatt), amely lehetővé teszi a készülék hordását zuhanyzás és úszás közben, de szaunában vagy merüléshez nem;

*Personal Activity Intelligence: A karkötő Personal Activity Intelligence (PAI) vitalitási indexére vonatkozik; egy új, innovatív rendszer, amely a pulzusadatokat személyre szabott ponttá alakítja, amely jelzi a jó egészség fenntartásához szükséges aktivitás szintjét.

*A Mi Smart Band 6 akkumulátor élettartamának tesztelése gyakori használat esetén a következő: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés aktiválva 1 percig; tudományos alvásérzékelés aktiválva; a stressz felismerése aktiválva be van kapcsolva az éjszakai légzés minőségének ellenőrzése; az emelés-csukló-ébresztés funkció be van kapcsolva; az összes többi beállítás gyári alapértékekre van állítva; 200 értesítés érkezett és jelenik meg naponta; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; 200 emelés-csukló-ébresztés funkció; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer; naponta kétszer manuálisan mért SpO₂ szinte; edzés követés heti 120 perc.

*A Mi Smart Band 6 akkumulátor élettartamának tesztelése normál módban a következő: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés 30 percig aktiválva; tudományos alvásfigyelés letiltva; a stressz felismerés letiltva; az alvási légzés minőségének ellenőrzése letiltva; az emelés-csukló-ébresztés funkció be van kapcsolva; üzenetüzenetek aktiválva; az összes többi beállítás gyári alapértékekre van állítva; 100 értesítés érkezett naponta megjelenítve; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; 100 emelés-csukló-ébresztés funkció; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer; az SpO2 szintjének manuális mérése naponta kétszer; edzés követés heti 90 percig.

*A Mi Smart Band 6 akkumulátorának energiatakarékos módban történő tesztelésének feltételei a következők: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés le van tiltva; tudományos alvásérzékelés letiltva; az emelés-csukló-ébresztés funkció le van tiltva; Napi 50 értesítés érkezik és jelenik meg; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; képernyő naponta 50-szer feloldva; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer.

*Az akkumulátor élettartamára vonatkozó összes adat a Huami Labs cégtől származik. Különböző tényezők befolyásolhatják az akkumulátor élettartamát, például a használt beállítások, a készülék működésének módja, a környezeti viszonyok és így tovább. Mindezek azt eredményezhetik, hogy a tényleges használat során az akkumulátor élettartama eltér a laboratóriumi adatoktól;

* Minden felhasznált kép scsak illusztráció, kizárólag a termék működésének bemutatására, és nem reprezentálja teljes mértékben magát a terméket.

További információk

Gyártó

Xiaomi

Szín

Fekete

Csatlakozás

Bluetooth

Méret

15,6"

Felbontás

152 x 486

Leírás

Mi Smart Band 6

Egy lépéssel mások előtt

A világ No.1 okoskarkötője.

blank

Teljes képernyős 1,56″-es kijelző

60+ kijelző közül választhatsz

AMOLED kijelző

326 ppi, akár egy okostelefon kijelző

30-féle fitnesz mód

6-féle fitnesz mód automatikus felismerése

Pulzusmérés

Változás követés

SpO₂ követés

Követi az alvási légzés minőségét

50 m-es vízállóság*

50 m-es vízállóság*

14 napos extra hosszú akkumulátor idő

Akku kímélő üzemmód a meghosszabbított akkumuidőhöz

Mágneses töltés

Közvetlen töltés, nincs szükség a szíj eltávolítására

Még több információ egy szempillantás alatt

Továbbfejlesztett*, teljes képernyős, 1,56″-es AMOLED kijelző. Könnyedén ellenőrizheted a szöveges üzeneteket, hívásokat és értesítéseket egy pillanat alatt.

50%-kal megnövelt kijelző terület

A kijelző növekedési aránya egy körülbelüli érték.*

blank

Pontosan vágott élek
Kiváló klasszikus forma

A Mi Smart Band 6 megtartotta a klasszikus formát
az innovatív, nagy kijelzővel és lekerekített élekkel,
így kényelmes viseletet és megjelenést biztosít.

blank

326ppi AMOLED kijelző Még a cica bajsza is kristálytisztán látható

Most először a nagyméretű AMOLED kijelzőn te állíthatod be az egyedi hátteret, ami lehet az egyik szeretetted képe, a kiskedvenced, vagy a kedvenc műalkotásod, így akármikor a csuklódra nézel, vidámabb lesz a napod.

blank

Tedd egyedivé az okoskarkötőd

Az alkalmazás 60+ beépített kijelző dizájnnal rendelkezik, amelyet kifejezetten a teljes képernyőre terveztek, és könnyedén olvashatóvá válnak, amikor megemeled a csuklódat.

blank

6 különböző szín az
egyéniséged kifejezésére

Vidám sárga, vagy elegáns csontfehér?
Válaszd ki leginkább hozzád illő színt!

blank

Fekete | Kék | Narancssárga | Citromsárga | Olívazöld | Csontfehér

*A Mi Smart Band 6 fekete szíjjat tartalmaz, a többi színt külön vásárolhatod meg.

ISMERD MEG
A TESTED
MŰKÖDÉSÉT, ÉLJ
EGÉSZSÉGESEBB
ÉLETET

Elemezd az éjszakai alvás légzésminőségét! Aludj biztonságosan és egészségesen!

Figyeld a vér éjszakai oxigéntelítettségi szintjét és elemezd az alvási légzésed minőségét, így nyomon követheted az alvásminőséged.

blank

Alvásfigyelő Segíti a pihentető éjszakai alvást

A Smart Band pontosan rögzíti az alvás időtartamát, a mély alvást, a könnyű alvást és a REM-szakaszt a pulzusszám változásai alapján, és tudományos tanácsokat ad, amelyek segítenek a rendszeres alvási szokások kialakításában.

24 órás pulzusmérés
Mindig szem előtt tartja az egészséged

A beépített PPG bioszenzor méri a pulzusod, nyomon követi az alacsony és magas pulzusszámot edzés és pihenés közben.

blank

blank

Még több egészségügyi funkció Teljesen feltérképezi a fizikai állapotodat

Személyes tevékenységi intelligencia

A személyes aktivitási intelligencia a nemed, korod, pulzusszámod és egyéb adatok alapján kalkulál egy értéket, és javaslatokat ad olyan tevékenységekre, amelyekkel javíthatsz a pontszámodon.

Stresszfigyelő

Nyomon követi a stressz-szinted, és javaslatokat ad a stressz enyhítésére és a stresszből való felépülésre.

Légzőgyakorlatok

Lazítsd el pillanatok alatt a tested és az elméd egy 1-5 percig tartó, irányított légzőgyakorlattal, a Belégzési mintát követve.

Női egészségügyi nyomon követés

Figyeli a ciklusod mintáit, naplózza a periódusokat és nyomon követi az ovulációt. A Mi Smart Band 6 rezgéssel előre tudatja veled, hogy hol tartasz a ciklusodban, így emiatt sem kell többet aggódnod

30-féle fitnesz mód Személyiedző a csuklódon

A Mi Smart Band 6 már 19 új fitneszmóddal rendelkezik, mint például a HIIT, a kosárlabda, a boksz és zumba. Az edzés időtartama, az elégetett kalóriák és a pulzusszám is könnyedén követhető, ami hatékonyabbá teszi az edzést.

Kosárlabda mód

A kosárazás egy remek kardió edzés, amely segíthet javítani a reakcióidődet, oldja a stresszt és fejleszti a csapatmunkát.

Zumba mód

Pörgesd fel a pulzusod a zene ritmusára. Hallgasd a zenét, és engedd a testednek, hogy kövesse az ütemet.

Boksz mód

A Mi Band 6 kerek és kompakt, így könnyen hordhatod fáslival és bokszkesztyűvel, hogy rögzíthesd az edzésadatokat.

6-féle fitneszmód automatikus felismerése Mindig készen áll a futásra

Automatikusan felismeri ezt a 6 edzésmódot: kültéri futás, futópad, evezőgép, ellipszis, gyaloglás, kerékpározás, így neked csak az edzésre kell összpontosítani.

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérő

50 méteres vízállóság Automatikus úszásnem felismerés

Az 5 ATM vízállósági besorolás* azt jelenti, hogy a Mi Smart Band 6-ot uszodában vagy szörfözéshez is horhatod. Úszás közben öt különböző úszási stílus közül választhatsz a pontosabb követés érdekében.

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérő
>

Mágneses töltés Tartós akkumulátor

nap

Az akkumulátor élettartama gyakori használat mellett*

14 nap

Az akkumulátor élettartama normál üzemmódban*

19 nap

Az akkumulátor élettartama energiatakarékos mó

Hasznos funkciók, amiket szeretni fogsz

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőTétlenségi riasztások

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőZenelejátszás

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőTelefonkereső

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőTelefon némítása**

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőDND
Ne zavarj

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőTelefon feloldása (csak MIUI)

** (csak Android esetén)

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőBejövő hívás értesítés

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőIdőjárás előrejelzés

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőVisszaszámláló

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőNaptár emlékeztető

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőEsemény emlékeztető

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőÜzenet értesítő

Megjegyzések:*No 1. okoskarkötő márka a világon. A Canalys okoskarkötő modellszintű szállítási becslései, alap karkötő kategória, 2020. negyedik negyedév

*A Mi Smart Band 6 kijelző mérete körülbelül 50% -kal nagyobb a Mi Smart Band 5-höz képest. A Huami Labs-tól kapott adatok.

*Testreszabott kijelző: A karkötők egy része támogatja az egyéni tartalmat, lehetővé téve a kedvenc vagy leggyakrabban használt funkciók megjelenítését a kijelzőn az igényeidnek megfelelően.

*A női egészség nyomon követése: Ezt a funkciót semmilyen orvosi célra nem szabad felhasználni vagy arra hagyatkozni. Lehet, hogy nem pontosan megjósolja a menstruációs ciklusaid vagy a kapcsolódó információkat. Minden adatot és nyomon követést csak saját célra szabad felhasználni.

*Az SpO₂ funkció nem diagnosztizálásra, megelőzésre, monitorozásra, előrejelzésre, bármely betegség előrejelzésére, fiziológiai folyamatok vizsgálatára vagy bármilyen más orvosi célra szolgál. Minden adatot és nyomon követést csak jólét és saját célból szabad felhasználni. Ha rosszul érzed magad, kérjük, használj professzionális orvosi eszközöket, vagy fordulj orvoshoz.

*50 m vízállóság: Az 50 m vízállóság a GB/T 30106-2013 szabványon alapul, és a Kínai Nemzeti Horológiai Minőség-felügyeleti és Vizsgálati Központ tesztelte. Vízállósági jelentések száma: Mi Smart Band 6: QT2012060. A vízállósági osztályzat 5 ATM (ami 50 m mélységnek felel meg a víz alatt), amely lehetővé teszi a készülék hordását zuhanyzás és úszás közben, de szaunában vagy merüléshez nem;

*Personal Activity Intelligence: A karkötő Personal Activity Intelligence (PAI) vitalitási indexére vonatkozik; egy új, innovatív rendszer, amely a pulzusadatokat személyre szabott ponttá alakítja, amely jelzi a jó egészség fenntartásához szükséges aktivitás szintjét.

*A Mi Smart Band 6 akkumulátor élettartamának tesztelése gyakori használat esetén a következő: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés aktiválva 1 percig; tudományos alvásérzékelés aktiválva; a stressz felismerése aktiválva be van kapcsolva az éjszakai légzés minőségének ellenőrzése; az emelés-csukló-ébresztés funkció be van kapcsolva; az összes többi beállítás gyári alapértékekre van állítva; 200 értesítés érkezett és jelenik meg naponta; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; 200 emelés-csukló-ébresztés funkció; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer; naponta kétszer manuálisan mért SpO₂ szinte; edzés követés heti 120 perc.

*A Mi Smart Band 6 akkumulátor élettartamának tesztelése normál módban a következő: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés 30 percig aktiválva; tudományos alvásfigyelés letiltva; a stressz felismerés letiltva; az alvási légzés minőségének ellenőrzése letiltva; az emelés-csukló-ébresztés funkció be van kapcsolva; üzenetüzenetek aktiválva; az összes többi beállítás gyári alapértékekre van állítva; 100 értesítés érkezett naponta megjelenítve; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; 100 emelés-csukló-ébresztés funkció; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer; az SpO2 szintjének manuális mérése naponta kétszer; edzés követés heti 90 percig.

*A Mi Smart Band 6 akkumulátorának energiatakarékos módban történő tesztelésének feltételei a következők: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés le van tiltva; tudományos alvásérzékelés letiltva; az emelés-csukló-ébresztés funkció le van tiltva; Napi 50 értesítés érkezik és jelenik meg; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; képernyő naponta 50-szer feloldva; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer.

*Az akkumulátor élettartamára vonatkozó összes adat a Huami Labs cégtől származik. Különböző tényezők befolyásolhatják az akkumulátor élettartamát, például a használt beállítások, a készülék működésének módja, a környezeti viszonyok és így tovább. Mindezek azt eredményezhetik, hogy a tényleges használat során az akkumulátor élettartama eltér a laboratóriumi adatoktól;

* Minden felhasznált kép scsak illusztráció, kizárólag a termék működésének bemutatására, és nem reprezentálja teljes mértékben magát a terméket.

További információk

Gyártó

Xiaomi

Szín

Fekete

Csatlakozás

Bluetooth

Méret

15,6"

Felbontás

152 x 486

Érdekelhet még

×
blank