Gamer fejhallgató

Razer Overwatch ManO’War Tournament Edition (RZ04-01920100-R3M1)

38 170 Ft

 • Fejhallgató:
 • – Frekvencia tartomány: 20 Hz – 20 kHz
  – Impedancia: 32 Ω
  – Érzékenység: 112 ± 3 dB
  – Bemeneti teljesítmény: 30 mW
  – Kábel hossz.: 1.3 m
 • Mikrofon:
 • – Frekvencia tartomány: 100 Hz – 10 kHz
  – Érzékenység: -42 ± 3 dB

Külső raktáron

Leírás

Dobd fel a hangélményed az Overwatch-ban az Overwatch Razer ManO’War Tournament Edition analóg gaming headsettel. Ez a teljes méretű headset, amelyet órákig tartó kényelmes használatra terveztek, teljesen lecsatolható mikrofonnal és beépített hangvezérlőkkel rendelkezik. Az Overwatch alapvető része a csapatmegbeszélés (teamchat), és az Overwatch Razer ManO’War Tournament Edition ezt gyerekjátékká teszi, hogy tisztán tartsa a kommunikációs vonalakat a csata hevében.

Az extra-nagy, magas minőségű hangszórókkal rendelkező Overwatch Razer ManO’War Tournament Edition biztosítja, hogy az olyan hangjelzések, mint amilyen McCree-féle Deadeye, vagy Lucio Sound Barrier-je hajszálpontosan szólaljanak meg, így ennek megfelelően reagálhatsz. Az ilyen kritikus pillanatokon múlhat a győzelem és a vereség, ezért biztos akarsz lenni abban, hogy a megfelelő felszereléssel indulsz a csatába.

A 3,5 mm-es kombinált hangcsatlakozó és a mellékelt elosztókábel mikrofontámogatást nyújt mobileszközeiden, valamint teljes csatlakoztathatóságot konzolokhoz és PC-khez.

További információk

Gyártó

Razer

Szín

Narancssárga

Minimum frekvenciaátvitel

20 Hz

Maximum frekvenciaátvitel

20000 Hz

Impedancia

32 Ohm

Érzékenység

92 dB

Kábel hossza

1.3 m

Csatlakozás

Jack

Vezeték nélküli

Nem

Érdekelhet még

×