Gamer monitor Uncategorized

Lenovo IdeaPad C340 81TK00CNHV notebook

228 990 Ft

Processzor: Intel Core i3 10110U 2.1 GHz

Memória: 8 GB DDR4

SSD: 256 GB

Videokártya típus: Integrált

Grafikus vezérlő: Intel UHD Graphics

Kijelző felbontása: 1920 x 1080

Kijelző mérete: 14″

Érintőképernyő: Igen

Csatlakozók: HDMI kimenet, USB, Fülhallgató kimenet, Mikrofon bemenet

Memóriakártya foglalat: SD, MMC

USB 2.0 csatlakozók száma: 0

USB 3.0 csatlakozók száma: 2

USB Type-C Gen 1 csatlakozók száma: 1

Optikai meghajtó: Nincs

Tömeg: 1.65 kg

Szín: Kék

Operációs rendszer: Windows 10 Home

Külső raktáron

Leírás

Keltse életre elképzeléseit

Amikor megérinti az ihlet, számíthat az erős, mégis könnyű IdeaPad C340-re. Akkumulátora egész napos készenlétet biztosít, és használhatja laptopként, táblagépként, sőt, még ennél is több konfigurációban. A fokozott adatvédelmet a webkamerafedél biztosítja. Digitális tollat is használhat – ezáltal is tovább bővül az önkifejezési módok száma.

Szabadság arra, hogy még többet végezhessen el

Az akár 8 órányi készenléti idejének köszönhetően az IdeaPad C340 egész nap dolgozhat, játszhat és kapcsolatban maradhat, bárhonnan. Merül az akku ? A Rapid Charge gyorstöltő technológiával akár 80%-os akkutöltöttség érhető el csupán egy óra alatt.

Internetes adatvédelem ? Fedezve van

Korunk állandóan bekapcsolt világában az internetes adatvédelem minden korábbinál fontosabb. Pontosan ezért található az IdeaPad C340-en a kényelmes TrueBlock adatvédelmi kamerafedél, hogy fizikailag lezárhassa a PC-n található webkamerát, amikor nincs használatban.

A szabad alkotás öröme

Miért is gépelne, amikor közvetlenül írhat, rajzolhat vagy skiccelhet az IdeaPad C340 képernyőjére ? A digitális tollal (egyes típusoknál opcionális) lehetősége van rögzíteni az ihlet pillanatait, vagy menet közben jegyzetelni – bárhová is sodorja az élet.

Rendkívüli sokoldalúság, bőséges funkcionalitás

Az IdeaPad C340 kialakításának köszönhetően Ön bárhol, bármilyen helyzetet kezelhet. Mindennapos számítógépezéshez használja laptop üzemmódban, a nyereg üzemmóddal másoknak is megmutathatja a tartalmakat, az állvány üzemmód maratoni műsornézésre kiváló vagy táblagép üzemmódban ösztönösebbé teheti az interakciót.

Mindenre kész, bármit hozzon is a nap

Az akár 8. generációs Intel® Core i7 processzorral felszerelt IdeaPad C340 gyors, nagy teljesítményű és reakcióra kész – tökéletes a produktivitáshoz, kreativitáshoz és szórakozáshoz. A továbbfejlesztett teljesítmény és zökkenőmentesebb multitasking mellett a korábbinál több megoldással védekezhet jelszavak beírásakor és internetes vásárláskor.

További információk

Gyártó

Lenovo

Érdekelhet még

×