Merchandise

Cyberpunk – Summerpunk Collection: Pacifica x Animals Drawstring Gym – tornazsák

5 490 Ft

Az Animals tagjai minden szabadidejüket edzéssel töltik, hogy a maximumot hozzák ki magukból az utcán. Mi lehet a legjobb edzőtárs egy tornazsáknál, amiben egy helyen tarthatod az edzéshez hasznos dolgokat?
Ki ne maradjon a protein shake.

A készlet erejéig a termék mellé ajándékot is küldünk!

Elfogyott

Értesítést kérek

Leírás

Az Animals egyike azon sok bandának Night Cityben, amely megjelenik a Cyberpunk 2077-ben. Az Animals egy banda, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy a lehető legtöbbet kihozzák magukból. Ők a 2070-es évek erőemberei.

Az Animals név és tagjai szinte egyenlőek az utcai harc kifejezéssel, ezáltal minden téren a fizikai erőre helyezik a hangsúlyt. Kerülik a hagyományos számítógépes programokat, így közelharcot fokozó kibernetikai szoftverekkel, valamint tesztoszteron, állati kiegészítők és a “The Juice” néven ismert szteroidszerű gyógyszerek használatával növelik magukat, amelyek pozitívan hatnak a felhasználó erejére és sebességére. Képességeiket szolgáltatásként árulják, amire van is kereset, és az egész területen elterjedt. Sarokba szorították az illegális anyagkereskedelmet, valamint a földalatti élet vagy halál tétes harcokat. Amikor a banda egy helyre gyűlik össze, ez azt jelenti, hogy valami fontos dolog előtt állnak, majd a legerősebbet és a leggyorsabbat választják ki közülük a vezetővé, aki jelen esetben a Sasquatch. Az Animals titokban szövetséget kötnek a számítógépes bűnözés elleni munkacsoporttal, a NetWatch-szal. Tagjaik köztudottan tartózkodnak a legelterjedtebb elektronikus implantátumoktól, a vámkezelésnek megfelelő testjavítások és módosítások mellett.Az ultratesztoszteront és az állati kiegészítőket, köztük a ló növekedési hormonjait használják, hogy nagyobbá és erősebbé tegyék magukat. Tapasztalt verekedők és a harcművészetek különböző formáiban is kiképzettek. Szívesen vesznek részt a ketrecben zajló harcokban, párharcokban és a durva fizikai erő egyéb megjelenítésében. Vadságuk és szívósságuk miatt nagy kereset van a tagokra kidobóként és testőrként.

Felismerhetőek tetoválásokról, valamint állatias test-modifikációikról. Ezek lehetnek foltos/csíkos bőr, bőr alatti implantátumok, extrémebb esetekben teljes plasztika vagy kibernetikus módosítások, mint az állati állkapcsok, vagy a beültetett izmok.A banda által használt számítógépes programok közé tartoznak a fájdalomszerkesztők, a kábítószer-injektorok, a kibővített számítógépes végtagok.

 

További információk

Gyártó

Cyberpunk

Anyag

Poliészter

Érdekelhet még

×
blank