Merchandise

Cyberpunk – Silverhand Baseball Cap – baseball sapka

8 190 Ft

Egy kötelező darab a kollekciódban, ha ki szeretnéd fejezni, hogy Johnny Silverhand #1 rajongója vagy. Az ikonikus kéz-logó mellett ráadás Cyberpunk 2077 és Samurai kitűzők is vannak rajta, amiktől a lehető legtöbbet szeretnéd ezt a sapkát hordani.

A készlet erejéig a termék mellé ajándékot is küldünk!

Elfogyott

Értesítést kérek

Leírás

Johnny Silverhand az egész Cyberpunk sorozat központi szereplője, valamint befolyásos Rockerboy és a Samurai együttes énekese a 2008-as felolszlás előtt.

 

Az eredetileg Robert John Under néven született Johnny Silverhand olyan ember, akiről Amerikában mindenki tud. Egy volt amerikai katonai veterán, aki a rockerboy mozgalmat olyanra fordította, amilyen ma. A Samurai együttes énekese volt, és az egyik legkiválóbb alak, amely a vállalatok ellen harcolt. Ennélfogva Johnny gyűlöli Arasakát, és földig akarja égetni őket azért, amit a barátnőjével tettek, ami lehet, hogy nem az ő hibája volt. Karizmatikus és elég bájos. Johnny azonban irracionális, impulzív és manipuláló is.

Elkötelezettsége és ambíciói tartják fenn, de a napok végén semmi mással nem törődik, csak elképzeli, ahogy Arasaka lángokban áll és barátnője felszabadul.

 

2077-ben Johnny még mindig olyan ambiciózus, mint valaha. Megvan a saját terve, amelyet el akar érni, és azt tervezi, hogy V-t arra használja, hogy sikerüljön, rajtunk múlik, hogy Johnnyban megbízunk vagy sem.

További információk

Gyártó

Cyberpunk

Anyag

Pamut

Szín

Fekete

Érdekelhet még

×
blank